torstai 29. lokakuuta 2009

This Is It -kysely

Mitä mieltä sinä olit This Is It -elokuvasta?
Oletko ostanut This Is It -albumin?

Kerro mielipiteesi kommentoimalla tähän postaukseen.

24 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ristiriitaisin tuntein menin elokuvaa katsomaan, mutta oli aivan mahtavaa nähdä Michael. Veti tosi hyvin biisit, ei uskoisi 50-vuotiaaksi. Tosin mun mielestä näytti jotenkin kireeltä ja stressaantuneelta...ja ärsytti kuinka Ortega tuntui kohtelevan Michaelia kuin pikkulasta tyyliin "otapas tässä välissä vähän vettä!". Mutta olin niin Michaelin lumoissa, että unohdin totaalisesti olevani leffateatterissa=) Olisin mielelläni katsellut enemmänkin lavan takana kuvattuja juttuja. Ehkä niitä ei ollut...?

Anonyymi kirjoitti...

Elokuva on hurmaava. Michael kaunis, koskettava, energinen, nauravainen, keskittynyt. Hän on omassa elementissään. Hänessä ilmenee kaikki se, mitä tässä maailmassa rakastan. Hän on itse rakkaus.

Anonyymi kirjoitti...

Elokuva oli sitä mitä odotinkin, tosin enemmän olisi tosiaan voinut olla semmoisia backstage-juttuja, nyt oli aika paljon kokonaisia biisejä vaan, mutta mielelläänhän niitä katsoi! Olisi voinut katsoa vaikka pitempäänkin. Vähäksi aikaa jo melkein unohti ettei konserttisarja toteudukaan..

Yllätyin myös siitä että elokuva oli hauska! Nauratti ihan kunnolla jossain kohdissa, kuten siinä missä Michael testaa nostokurkea ja valittaa korvakuulokkeistaan. Ja monesti kuului "I say it with love" tai "god bless you" :)

Anonyymi kirjoitti...

Oli oikea tunteiden vuoristorata itkusta nauruun ja takaisin..vaikka "aktiivifaniajat" ovat olleet hyvän aikaa takana niin MJ on ollut omassa sopukassaan sydämessäni nämä vuodet ja menetys viiltää edelleen syvältä..MJ oli maailman hurmaavin ja lämpimin ihminen...koko elokuvan istuu kuin naulittuna-hengitin ehkä kaksi kertaa enkä räpäyttänyt silmääkään <3

Anonyymi kirjoitti...

Mukaansatempaava leffa, ei voi muuta sanoa! Michael todella oli oma ihana itsensä ja tanssi mahtavasti. Tuntuu aivan siltä kuin olisin ollut Michaelin aidossa konsertissa.
Leffassa oli paljon hauskoja kohtia jotka nauratti, mutta tietysti välillä myös itketti. Kaikenkaikkiaan jäi kuitenkin todella hyvä olo ja voisin kyllä mennä katsomaan uudestaan!

Anonyymi kirjoitti...

Elokuva oli alusta alkaen mukaansa tempaava, ihana kokonaisuus. Olisin halunnut alkaa tanssimaan ympäri teatteria, itkeä ja nauraa yhtä aikaa. Michael todella osasi ottaa yleisönsä haltuun, siitä hyvänä esimerkkinä olivat haltioituneet tanssijat Billie Jeanin aikana.

Kun elokuva loppui ja Heal The World kajahti ilmoille, olin täynnä suuria, lämpimiä tunteita. Siinä hymyillessäni huomasin, että karkit ja limukka-pullo jotka olin ostanut elokuviin, jäivät koskemattomina teatterin penkille. Love you Michael <3

Anonyymi kirjoitti...

Elokuva oli aivan I.H.A.N.A välillä teki mieli taputtaa itkeä ja nauraa mä olin katsomassa sitä ensi illassa ja aion ostaa sen heti kun se ilmestyy dvd:lle ja levyn ostin finnkinosta leffan jälkeen =DDDD

Anonyymi kirjoitti...

Osa elokuvasta meni ohi kun kyynel silmässä sitä joutui katsomaan, mutta hyvässä mielessä kyynel silmässä. Michael oli joskus jollain tavalla hyvin väsyneen oloinen, mutta silti niin oma itsensä. Upea elokuva luotu siitä materiaalista mitä heillä oli. Olisi voinut olla pidempikin ja hieman jäin kaipaamaan lisää, mutta materiaalista juuri saattoi olla pulaa. Aivan ihana. Juuri sellainen jollaisena me kaikki varmasti tahdomme Michaelin muistaa. Hymyilevänä, energisenä ja hurmaavana. Uudestaan olen menossa juuri tänään katsomaan, ehkä pystyn nyt olla itkemättä koko elokuvan aikaa :D Mutta kaikin puolin upea elokuva, sai nauramaan ja itkemään, joskus sekaisin molempia. Olen kiitollinen, että tämä elokuva tehtiin. Ei tässä muuta voi oikein sanoa, että siinä on kyllä hienoin mies maailmassa ikinä. Maailma jää enemmän kuin kaipaamaan. Miss & love ya Mickey. <3

Anonyymi kirjoitti...

Aivan upea kertakaikkiaan :)
Levyn ostin heti, kun ilmestyi

Anonyymi kirjoitti...

This is it elokuva on aivan täydellinen! Levykin on ostettu..:)

Anonyymi kirjoitti...

Tuntu että maailma sai Michaelin takaisin hetkeksi.. Koko illan tanssin paikasta toiseen,kuten vieläkin:) En voi uskoa veläkään täysin että Michael on poissa

Anonyymi kirjoitti...

nciAivan ihana elokuva<3 En osaa ees kuvailla millanen Michael oli siinä. Täydellinen, vaikkei kukaan edes voi olla sitä, mutta Michael oli ja on vieläki<3 Tuntu, että se leffa ei ees kestäny kahta tuntia, ku se loppu, nii jäin vaan istuun siihen paikalleni ja katoin kaikki lopputekstit ym....ja katoin vaan sinne eteen...tuntu siltä, että oisin josai hypnoosissa :D No ei kyl ihme, kun kyseessä on Michael Jackson. Levyn ostin ja leffan ostan hetiku ilmestyy! :)

Anonyymi kirjoitti...

TII oli aivan mahtava!! Heti alkutekstien alkaessa alkoi minua tietysti hirveästi itkettää, muutta se loppui lyhyeen, kun olin niin innoissani elokuvasta. Tuntui kyllä vähän hassulta kun Ortega sanoi Michaelille että " otappas tässsä välissä vähän vettä". :D Olisin voinut katsoa materiaalia vielä 2 tuntia lisää, mutta oli tuokin jo ihan mahtavaa.
Olin ostanut lasten popparit leffaevääksi, mutta lopputekstien aikana huomasin, että nekin oli vain jäänyt käteeni koskemattomina, samoin kuin amerikanpastillit. :) CD:n menen ostamaan torstaina, kun menen uudestaan katsomaan elokuvan ja dvd hankitaan heti sitten kun se ensi vuonna ilmestyy :))

Em kirjoitti...

Onpa ihana lukea näitä kommentteja, tulee niin hyvä mieli, kun tietää että monelle muullekin Michael oli ja on edelleen niin rakas.

Heti elokuvan alussa koko kehon valtasi aivan uskomaton tunne Michaelin saapuessa ensimmäisen kerran kuviin. Ihan melkein kuin olisi ollut aidossa konsertissa. Wanna Be Startin' Somethin'in soidessa tunsin kuinka kyyneleet alkoivat valua, en voinut niitä enää pidätellä. Leffan loputtua tunsin samalla sekä valtavan suurta ikävää että kiitollisuuden tunnetta itse artistia sekä elokuvan tekijöitä kohtaan. Myös minulle kävi niin, että leffaeväät jäivät syömättä, mitä ei ole koskaan ennen tapahtunut. Kaksi tuntia meni kuin siivillä, olisin voinut seurata elokuvaa vaikka kuinka pitkään.

Oli niin sanoinkuvaamattoman ihanaa nähdä Michael taas elementissään, tehden sitä mitä hän eniten rakasti. MJ oli ikäisekseen aivan häikäisevän hyvässä kunnossa ja se lauluääni..se oli niin puhdasta ja kaunista. Elokuva toi hienosti esille Michaelin valloittavia luonteenpiirteitä..leikkisyys, nöyryys, humoristisuus, inhimmillisyys, lämminhenkisyys ja intohimo kaikkea tekemäänsä kohtaan. Minäkin olisin kaivannut vielä enemmän näitä ns. backstage-kohtauksia. Aivan pakko mennä katsomaan TII ensi viikolla vielä uudestaan, ainakin kerran. Love lives forever.

Em kirjoitti...

Vielä yksi asia jäi sanomatta edellisestä kommentistani. Minulle tuli jokaisen lauluesityksen jälkeen valtaisan suuri kiusaus alkaa taputtamaan (ihan kuin konsertissa), eli unohdin täysin, että nyt istutaan elokuvateatterissa. Olikin aivan mahtavaa, kun TII:n päätyttyä koko yleisö antoi aplodit kunnianosoituksena Michaelille. Se tuli minulle ihan täytenä yllätyksenä, vaikka kyse olikin ensi-iltanäytöksestä, mutta en silti osannut odottaa että suomalainen leffateatterikansa ryhtyy tällaiseen spontaanisti. Ihan jo tämäkin ihana ja lämminhenkinen ele sai minut liikuttumaan. <3

Anonyymi kirjoitti...

Helsingin ensi-illassa taputettiin ihan kunnolla sekä jokaisen biisin jälkeen että leffan jälkeen vielä kovemmin :D

Em kirjoitti...

Voi että..kuulostaa upealta, siellä oli varmasti mahtava tunnelma. Kunpa olisin voinut viettää ensi-illan Helsingissä Oulun sijasta.

Anonyymi kirjoitti...

Olen nähnyt leffan nyt 2 kertaa ja tekisi mieli mennä katsomaan vielä. Se oli HIENO. Ihanaa saada Michael takaisin hetkeksi. Laulu meni luihin ja ytimiin niinkuin aina Michaelin laulaessa ja kunnon tanssikohtauksissa meni selässä väristykset niinkuin ainaMichaelin tanssiessa. Elokuvasta tuli hyvä mieli, mutta sen jälkeen tuli kuristava olo; tätä emme koskaan saa takaisin.
Aion ostaa dvd:n heti kun ilmestyy.

Mindra kirjoitti...

Kiitoksia teille ihanista kommenteistanne! :)

Piipa kirjoitti...

Kaksi kertaa olen nyt leffan nähnyt ja täytyy sanoa, että kummallakin kerralla tärähti tajuntaan niin voimalla, että itku tuli. Välillä tuntui puukon kierto haavassa (etenkin kohdissa, joissa kuvattiin lavaa permantotasosta ja sitä ajatteli vain, että tältä se olisi omin silmin näyttänyt) ja välillä taas kylmät väreet kulki paidan alla ja ihokarvat nousi pystyyn miehen vetäessä niin jumalaisen hyvin sekä laulua että tanssia. Itse jäin kaipaamaan vielä lisää, etenkin kun tietää, että matskua olis se 100 tuntia, mutta toivottavasti dvdllä on sitten paljon lisämateriaalia.
Ainoa, mitä jäin kaipaamaan, oli harjotusten päivämäärät, ne olis voinu johonkin ylänurkkaan heittää näkyviin.
Levyn ostin myös ja tuossa se
pyörii nyttenkin taustalla :)

Anonyymi kirjoitti...

Onko kenelläkään tietoa mikä olisi ollut lopullinen (suunniteltu)kappalelista konsertille? (Eli ainakin Dirty Diana ja Will You Be There niiden lisäksi mitä TII:ssä oli, mutta olisiko ollut vielä muita? Heal The World? Ehkä Speechless, josta Michael antaa lavalla lyhyen ääninäytteen, vai olikohan kyseessä vain soundcheck tai äänenavaus..?)

Entä onko suunnitelmissa julkaista kappaleita siinä muodossa missä ne ovat TII-elokuvassa? Luulin aluksi, että TII soundtrack cd sisältäisi juuri ne elokuvassa kuultut liveversiot ja vähän petyin, kun kyseessä onkin vain ne vanhemmat studiossa äänitetyt kappaleet, tosin samassa järjestyksessä kuin elokuvassa.

Mindra kirjoitti...

Bruno Oliveiran lavan suunnittelukuvista löytyy ainakin Scream-tyylinen kuva. Mutta muuten Screamista ei ole tainnut olla puhetta.

http://3.bp.blogspot.com/_PvYzoTrQD_M/SpVsX0TYhgI/AAAAAAAACRM/pN6qTMwgvuA/s1600-h/stage_01.PNG

http://maikkelix.blogspot.com/2009/08/bruno-oliveiran-suunnittelukuvia.html

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hyvä elokuva, fanina en voisikaan olla tykkäämättä. Michael on täydellinen. Jep, elokuva olisi saanut olla pidempi ja backstage -juttuja enemmän.

Anonyymi kirjoitti...

Leffa oli aivan mahtava, itketti ja nauratti, välillä yhtä aikaa:) Hauskaa oli, mutta myös koskettavaa. Ihan mieli teki hypätä aikakoneeseen, lentää Amerikkaan ja hakea Michaelin taustatanssijaksi... ;,D Elokuvan loppuessa alkoi harmittaa, olisin voinut istua siinä koko päivän tuijottamassa MJ:tä! Erityisen ihania olivat Miken puheet maailmasta ja luonnosta yms. Vaikutuin todella! Leffan jälkeen on Mike näkynyt unissakin...:D