sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Osallistu valokuvauskilpailuun!

Kilpailusäännöt
Julistamme valokuvauskilpailun joulun lähenemisen kunniaksi. Kilpailuun voit osallistua Michael Jackson –aiheisella valokuvalla. Tehtäväsi on ikuistaa Michael Jackson -aiheinen henkilö, hetki tai tapahtuma. Vain mielikuvituksesi on rajana! Ehtona on, että itse Michael ei näy kuvassa tai ei ainakaan ole pääosassa (pieni juliste seinällä, rintanappi tms. hyväksytään).

Voittotyössä huomioidaan laadukkuus ja sommitelmallisuus, mutta nokkelalla idealla ja mielikuvituksella voit myös pärjätä. Vaikka kilpailu näin joulun alla onkin, kilpailukuva ei kuitenkaan saa olla selkeästi jouluteemainen. Kyseessä on valokuvauskilpailu, joten kuvanmuokkausta ei katsota hyvällä. Voittajan valitsee raati.

Palkinnot
KIlpailun voittajalle lahjoitetaan Heli Härkösen piirtämä A4-kokoinen Michael Jackson –muotokuva (lyijykynätyö). Toiselle ja kolmannelle sijalle tulleet saavat pienemmän A5-kokoisen piirroksen. Toiseksi tullut saa näistä kahdesta A5-kokoisesta valita haluamansa ja toinen lähetetään kolmanneksi tulleelle. Nämä ovat siis alkuperäisiä taideteoksia, eivät printtejä.

Palkinnot ei ole vielä valmiina, mutta kilpailu julistetaan jo nyt, jotta voitte ruveta hieromaan älynystyröitänne. Palkinnoista julkaistaan kuvat blogissa, kunhan ne valmistuvat.

Kilpailuohjeet
(Huomaa muuttunut kilpailuaika!)
Lähetä sähköpostilla kilpailukuvasi ja vapaaehtoinen kuvaus tai tarina kuvasta sekä nimimerkkisi osoitteeseen mindra@missdamitajo.com. Liitä mukaan myös nimesi ja osoitteesi, jotta mahd. palkinnon lähettäminen onnistuu. Vain yksi vastaus/nimimerkki/sähköposti per osallistuja. Vastausaikaa on torstaihin 31.12. (klo 23:59) asti ja voittaja julkaistaan maanantaina 4.1. Voittajan valitsee raati.

Lähetäthän kuvan hyvälaatuisena! Minimikoko on lyhyemmältä sivultaan 600 pikseliä!

(Jos haluat, että kasvosi sumennetaan julkaisun yhteydessä, mainitsethan siitä jo kilpailuviestissä! Älä itse sumenna kasvojasi.)

Voittajille ilmoitetaan voitosta sähköpostitse.

Onnea kisaan ja valokuvauksen iloa! :)

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Laittakaa kilpailuun osallistumis aika, sitten kun se selvenee :) Eli mihin mennessä pitää osallistua!

Kiva kilpailu!

Mindra kirjoitti...

Kiitos, kun mainitsit asiasta! Kyseinen kappale oli vahingossa hävinnyt tuosta postauksesta, mutta nyt se löytyy sieltä. :) Osallistu ihmeessä mukaan!

Piipa kirjoitti...

Wautsi!! Huippu idea kilpailulle ja huippu palkinnot! Ihan tekisi mieli osallistua ;)

Lamppu kirjoitti...

KYSYMYS! Kuvan muokkausta ei katsota hyvällä, mutta onko ookoo esim parannella värejä yms, eli onko pieni parantelu sallittua? :--) Tyhmä kysymys, mutta haluan olla asiasta varma jos päätän osallistua.

puurosukka kirjoitti...

Pientä korjausta saa toki tehdä esim. kontrastia, vaaleutta tai värejä säätää, mutta kuvanmuokkaus ei saa olla räikeää. Jos kuvasta "ei näe", että se on muokattu, niin sallittakoon. Muokkaus ei saa olla kuvassa pääosassa. :)

Räikeistä muokkauksista diskataan.

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin osallistuin, HALLOWEEN kuvalla :DDD

Anonyymi kirjoitti...

Saako kuvassa olla henkilö joka on esim. pukeutunut MJ:ksi/yms.?

Mindra kirjoitti...

Saa olla!

Anonyymi kirjoitti...

jeeee osallistun! kiva kilpailu!

Juinttu kirjoitti...

yay! voiko osallistua useammalla kuin yhdellä kuvalla? kun mulla olisi jo valmiiksikin muutama kuva millä voisin osallistua.. vai pitääkö osata valita vain yksi?

Mindra kirjoitti...

Hieman myöhässä taisi tulla kommenttisi. :D

Juinttu kirjoitti...

eih..katoin vuoden väärin, harmi.. :''(((
tämmönen pitää järjestää uudemman kerran :D

Mindra kirjoitti...

Hehe. :D