sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Lukijoiden aarteet

Järjestimme tammikuussa kyselyn blogin lukijoille, jossa pyysimme ideoita postauksiin. Pari kommentoijaa toivoi juttuja liittyen Michael-fanituotteisiin ja siihen miten fanit ovat omistaneet huoneensa tai koko talonsa Michael-memorabilialle. Eräs toivoi, että Michaelin tavanneet/nähneet ihmiset kertoisivat kokemuksistaan. Ideat vaikuttivat niin hyviltä, että haluammekin nyt nähdä minkälaisia Michael-aarteita ja muistoja teillä lukijoilla on.

Toivomme blogin sähköpostiin mindra(a)missdamitajo.com muistoja Michaelin nähneiltä sekä kuvia ja tarinoita tärkeistä MJ-aarteistasi: kirjoista, koruista, julisteista ja vaatteista aina kokonaisiin kokoelmiin asti. Viestiin otsikko "Lukijoiden aarteet".

Aarre voi siis olla yksittäinen tavara; ostettu, itse tehty tai lahjaksi saatu tai voit laittaa vaikka kuvan Michael-julisteilla täytetystä huoneestasi. Kyseessä voi olla tavara, josta olet luopunut, jonka perään haikailet tai aivan uusin aarteesi. Kuva voi olla vaikka 10 vuotta vanha tai aivan tuore.

Tärkeintä on, että kirjoittaisit kuvan mukaan jonkun lyhyehkön muiston tai kertomuksen kuvaan/esineeseen liittyen. Jos taas olet saanut ikuistettua Michaelin omaan kameraasi, olisimme erittäin halukkaita näkemään kuvan ja kuulemaan tarinan sen takana.


Voit kirjoittaa omalla nimelläsi, nimimerkillä tai nimettömästi miten haluat, kunhan mainitset siitä sähköpostin yhteydessä. Voit myös lähettää useammankin kuvan ja kertomuksen, postailemme lukijoiden aarteita noin kerran kuussa.

Nyt aarrearkut auki ja tarinoita kehiin! :)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

KYSYMYS: koska nämä aarteet julkaistaan blogissa? :)

Piipa kirjoitti...

Aarteita julkaistaan yksi kerrallaan sitä mukaa kun ihmiset niitä lähettää. Pyrimme aina vastaamaan sähköpostiin ja ilmoittamaan milloin aarrepostaus julkaistaan, jotta tietää odottaa omaansa. Joten sähköpostia vaan tulemaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Voiko lähettää tarinan esim ihan ensimmäisestä levystään jolla on paljon tunnearvoa?

Anonyymi kirjoitti...

Lähetin maanantaina kuvia mutta meniköhän se väärään osoitteeseen kun ei oo tullu vastausta :)? ei mitää kiirettä siis vastaamisessa mutta haluun tietää että pitääkö lähettää uusiks sulle:)

Piipa kirjoitti...

Hei!

Tottakai saa lähettää tarinan ensimmäisestä albumistaan. :) Haluamme kuulla mukavia tarinoita ihan mistä vain aarteista.

Kiitoksia tosiaan aarre-viestistäsi! Emme joka päivä ehdi tarkistaa sähköpostia, mutta viesti on nyt luettu ja aarre postataan tässä muutaman päivän sisällä. Kiitos!

Muutkin vain aarteita lähettämään :)

Anonyymi kirjoitti...

Onkohan kuvia jo tullut paljon:)! toivon todella että kaikki innostuisivat kertomaan ja näyttämään meille muille omia MJ aiheisia kalleuksiaan! Odotan innolla kun ne julkaistaan:)!!