lauantai 24. lokakuuta 2009

Kohti Thrill the Worldia!

Täällä sitä istutaan Intercityssä matkalla kohti Helsingforssia paplarit päässä ja into pinkeenä! Tarkoituksena meillä on siis osallistua tänä yönä Thrill the Worldiin Rautatientorilla zombeiksi tälläytyneinä. Päivän mittaan blogiin tupsahtelee raportointia illan etenemisestä ja meidän valmistautumisestamme. Tekin, jotka ette paikan päälle pääse, pystytte seuraamaan meininkiä ja olemaan hengessä mukana!

Miniläppäri on tosiaan matkassa, mokkula kuumana ja Spotify asennettuna. Hotellilla on sitten kiva meikkailla ja tälläytyä Michaelin tahtiin. Junassa aiomme tehdä vielä "mental"-harjoituksia Thriller Scriptin avulla (*swim together swim jump*) ja kuunnella itse biisiä. Meillä molemmilla on tanssi hanskassa, mutta eihän viime hetken harjoittelusta haittaakaan ole. Aiomme zombiutua jo klo 22 harkkoihin, joten seuraava reportaasi ilmestyy varmaankin n. 6 tunnin sisällä. Joten pysy linjoilla - Stay tuned! ;)


Terveisin Puuris & Piipa

4 kommenttia:

Yours S. kirjoitti...

Voi että!!! :D

Silmät säihkyen matkaatte kohti määränpäätänne. Kunnioitatte, osoitatte rakkautenne tanssien. Kohta kaikuvat sävelet yöhön, kymmenettuhannet samoin säihkyvät katseet palavat rakkautta hänelle. Hetken aikaa maailma on yhtä. Tanssin riemu, yhteisöllisyys ja rakkaus välittyvät siitä vielä tietämättömille, Michaelin nimeen!:)Antakaa kaikkenne, antakaa sydämenne palo ja osoittakaa, että hyvyys elää! Kiitos teille nuoremmille, eläväisille ja elämästä ihanasti juopuville:) THRILL THE WOOORLD!!!:D
Tänään maailma on Michaelin!!!<3

puurosukka kirjoitti...

Nyyyh... nyt valuu zombimeikit... Ihanasti sanottu. Kiitos kamalasti. Ihan liikututtiin.

Terv. Puuris & Piipa

Anonyymi kirjoitti...

Minullakin silmät kostuivat tuosta Yours S:n kirjoitukseta. Kauniisti sanottu! Michaelin kunniaksi Thrill The World <3

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin tein junamatkan aikana mentaalisia Thriller harjoituksia. Thriller soi korvissa ja silmät seurasi scriptiä. :) Pari päivää vielä tanssin jälkeen jalka löi tahtia ja korvissa soi "right left, right left".