perjantai 9. lokakuuta 2009

Michaelin hautapaikka varmistunut

Niin sanottu haudanmetsästäjä Lisa Burks kirjoitti aikaisemmin Michaelin hautajaisten jälkeen blogissaan ajatuksiaan ja postasi pari kuvaa hautapaikan sijainnista Forest Lawnin hautausmaalla. Ensimmäisessä kuvassa on merkitty punaisella Holly Terrace, missä sarkofagi sijaitsee ja toinen kuva sisältäpäin on otettu vuonna 1952.



Muutama fani varmisti Michaelin hautapaikan ja kävivät viemässä sinne kukkia ja kuvia. Kirjoituksen mukaan pieni huone käytävän perällä on peitetty kukilla ja ilmapalloilla. Fanit eivät päässeet sisään Holly Terraceen, mutta vartijat olivat kuulemma vieneet heidän kukkansa sisälle. He saivat kuulemma myös kuvattua videomateriaalia paikanpäällä eivätkä ystävälliset vartijat olleet vaatineet nauhoituksen poispyyhkimistä. Alla muutamia kuvia. Ensimmäinen kuva on otettu Holly Terracen oven ikkunan läpi.





Lähde ja kuvat:
Lisa Burks

3 kommenttia:

cassie kirjoitti...

Minulle tuli kylmiä väreitä ja oudon ahdistava olo kun katsoin tuota ikkunan läpi otettua kuvaa. Michael on oikeasti siellä eikä tuon lähemmäksi kukaan tavan tallaaja taida hänen hautaa enää päästä.

Kiitos tämän postaamisesta!

Anonyymi kirjoitti...

..tuntuu niin vaikealta vieläkin, sattuu niin että ihan ahdistaa <3

Pete kirjoitti...

Michael ei ole tuolla, vaan paljon, paljon paremmassa paikassa. Minua ainakin lohduttaa tieto siitä. <3