sunnuntai 9. elokuuta 2009

Tribuuttikonsertti Michaelille Itävallassa

Jermaine Jackson ja World Awards Media järjestävät Itävallan Wieniin The Tribute - In Memory of Michael Jackson -konsertin, johon maailman tunnetuimpia artisteja kokoontuu esittämään Michaelin suurimpia hittejä. Illan tarkoituksena on saattaa fanit yhteen ja muistella legendaa, joka auttoi tekemään maailmasta paremman.

Jermaine Jackson tapahtuman nettisivuilla:

"Olen erittäin ylpeä voidessani järjestää tämän konsertin pikkuveljeni Michaelin kunniaksi. The Tribute -konsertti on suunniteltu jokavuotiseksi tapahtumaksi, joka pitäisi yllä Michaelin henkeä ja hänen ainutlaatuista musiikkiaan. Michael rakasti ihmisiä ja hän rakasti auttaa muita, eikä sitä pidä koskaan unohtaa. Hänen elämänsä oli liian lyhyt, mutta silti se oli täynnä monia taianomaisia hetkiä ja kestäviä muistoja. Olen menettänyt rakkaan veljeni, mutta maailma on menettänyt hienon humanitaarin, kaikista huolehtivan ihmisen."

"Haluan osoittaa, että Michaelin elämäntehtävänä oli parantaa maailmaa. Hän tiesi, että tärkeintä ei ole se mitä saat muilta, vaan se mitä teet muiden hyväksi."

Konserttipaikaksi Jermaine valitsin muun perheen kanssa Itävallan Wienin ja siellä kuninkaallisen palatsin edustan. Lavasteet tulevat sulautumaan taustalla olevaan palatsiin. Lavaan tulee useita tasoja, joilla juontajat, bändi ja artistit voivat esiintyä. Lavakokonaisuuteen tulee myös ramppi, jota pitkin esiintyjät voivat kävellä yleisön keskelle ja rampin pääty tulee olemaan kruunun muotoinen. Lavasteisiin kuuluu myös multimediaseinä, joka koostuu suurista LED-seinistä, joista jokaisella voidaan näyttää itsenäisesti eri videoita tai kuvia tai ne voidaan liittää yhdeksi isoksi seinäksi. Lavan oikealle ja vasemmalle puolelle tulee pääkatsomot, joihin tulee istumapaikat noin 5000 valitulle vieraalle. Konserttipaikalle tulee mahtumaan kokonaisuudessaan noin 85 000 katsojaa.

Konsertti tullaan ilmeisesti kuvaamaan ja lähettämään suorana (tv-kanavista ei ole vielä tietoa). Tarkemmat tiedot esiintyjistä, paikasta ja päivästä ilmoitetaan myöhemmin. Tapahtuman nettisivuilta löytyy lisää tietoa tapahtumasta: www.tribute2009.com

Suomentanut: Piipa

Ei kommentteja: