sunnuntai 9. elokuuta 2009

Musastarat aikovat levyttää tribuuttialbumin

STV-nettisivut uutisoivat musiikin supertähtien levyttävän tribuuttialbumin Michaelin muistoksi. Hyväntekeväisyyslevyä ovat olleet mukana suunnittelemassa Madonna, Beyoncé, Mariah Carey ja Robbie Williams, uutisoi Daily Star. Myös Whitney Houstonin, Usherin, Stevie Wonderin, Diana Rossin, Lionel Richien and Britannian Talent -ohjelman tähden Shaheen Jafargholin odotetaan olevan mukana.

Idea syntyi sen jälkeen, kun osa tähdistä esitti omia versioitaan Michaelin kappaleista tämän muistotilaisuudessa. Huhutaan, että Shaheen levyttäisi kappaleen "Who's Loving You", jonka hän myös lauloi Los Angelesissa järjestetyssä muistotilaisuudessa.

Lähde väittää, että "idea syntyi muistotilaisuudesta. Moni fani kysyi julkaistaisiinko kappaleiden cover-versioita ja se vaikuttikin hienolta idealta."

"Eräät maailman suurimmista tähdistä ilmaisivat halunsa ottaa osaa kunnioittaakseen Popin Kuningasta ja tehdäkseen hänelle oman tribuuttinsa. Tällainen cover-albumi tulisi olemaan suuri hitti ympäri maailmaa fanien keskuudessa ja se voisi kerätä valtavasti rahaa Michaelin tärkeimmille hyväntekeväisyyskohteille."

Hiljattain Robbie Williams paljasti tekevänsä uudelle levylleen tribuutin Popin Kuninkaalle. "En saanut sanoja sopimaan yhteen uuteen lauluuni, mutta kun Michael kuoli, kirjoitin kappaleen uudestaan häntä ajatellen."

Hetki sitten väitettiin, että Robbieta ja Whitney Houstonia oli pyydetty esiintymään Lontoon O2-areenalla joinakin niinä päivinä, kun Michaelin piti esiintyä areenalla.

Suomentanut: Piipa
Lähde: STV

Ei kommentteja: