tiistai 11. elokuuta 2009

This Is It -elokuva lokakuussa!

Michael Jacksonin toteutumatta jääneiden paluukonserttien harjoituksia sisältävä elokuva saa ensi-iltansa lokakuussa. This Is It -elokuvan julkaiseminen varmistui, kun kalifornialainen tuomioistuin hyväksyi sopimuksen Jacksonin perikunnan, konserttijärjestäjä AEG:n ja Columbia Picturesin välillä.

This Is It -elokuvassa Michael Jackson nähdään harjoittelemassa paluukonserttejaan varten vain muutama päivä ennen kuolemaansa. Elokuvassa on mukana myös videoita, joita oli tarkoitus esittää Lontoon konserttien yhteydessä. Jacksonin oli määrä aloittaa 50 konsertin sarja Lontoossa 13. heinäkuuta.

Elokuva kootaan sadoista tunneista materiaalia, jota konserttijärjestäjä AEG kuvasi harjoitusten aikana. Suurin osa kuvatuista harjoituksista pidettiin Staples Centerissä Los Angelesissa, jossa järjestettiin myös Jacksonin muistotilaisuus.

Elokuvassa nähdään myös pätkiä Michael Jacksonin uran varrelta sekä haastatteluita, joissa puhuvat hänen läheisimmät ystävänsä ja työkumppaninsa. Leffassa on mukana myös osia, jotka esitetään 3-D:nä.

Konserttijärjestäjä AEG halusi kiirehtiä elokuvan julkaisemisessa, sillä se oli sijoittanut 30 miljoonaa dollaria Jacksonin paluukonserttien valmisteluihin.

This Is It -elokuvan on tarkoitus saada ensi-iltansa 30. lokakuuta.

Lähde: YLE

7 kommenttia:

Piipa kirjoitti...

APUA! 3-D pätkiä!! :O Voih, siinä vois kyllä tulla pieni hysteriahuutovaihde päälle jos MJ laulais ja tanssis 3-Dnä nenän edessä! :D

Mindra kirjoitti...

Sanos muuta. :D

Anonyymi kirjoitti...

Moikka! Hei onko kellään pikaista tietoa, näkyykö toi elokuva myös Suomessa? Miten pitkään ja miten saa liput? ois kiva saada jotain vastinetta, kun turhaan innoitsin O2:n this is it -kiertueen lipuista ...:S

Mindra kirjoitti...

Ainakin Finnkino tulee esittämään This Is It -elokuvan, mutta muusta ei ole tullut vielä virallista tietoa. Ilmoitan kyllä blogissa heti, kun jotain uutta elokuvaa koskien ilmestyy.

Reetta kirjoitti...

Jes, kiitos paljon tiedosta! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei tiiättekö et näkyykö elokuva kans Oulun Finnkinossa?
Kiitos jos vastaatte (:

Mindra kirjoitti...

Minulla ei kyllä ole mitään tietoa missä kaikkialla Finnkino aikoo leffaa näyttää, mutta kannattaa varmaankin pistää suoraan heille palautetta ja kysellä. :)