keskiviikko 19. elokuuta 2009

Jacksonin lääkäriä tullaan syyttämään taposta

Jacksonin henkilökohtainen lääkäri Conrad Murray saatetaan pidättää ensi keskiviikkona. Sitä ennen tutkijat yrittävät kuitenkin etsiä lisää todistusaineistoa lääkäriä vastaan. Syytteet taposta astuvat voimaan kahden viikon sisällä. Jacksonin pitkäaikaista ihotautilääkäriä Arnold Kleinia tullaan myös syyttämään hoitovirheestä. Kleinia ei kuitenkaan tulla pidättämään ainakaan kahteen viikkoon, sillä tutkijat etsivät vielä lisää todistusaineistoa häntä vastaan.

Alunperin tutkijat uskoivat voivansa syyttää Murrayta toisen asteen murhasta: Californiassa tämä on mahdollista ilman motiivia. Syyttäjät kuitenkin epäilevät, että valamiehistö tuomitsisi syyllistä toisen asteen murhasta ilman motiivia. Jos ensi viikon etsinnöissä ei löydy varmoja todisteita, Murrayta tullaan syyttämään vain taposta.

Aiemmin Murray myönsi antaneensa Jacksonille suonensisäisesti Propofol-nimistä nukutusainetta vain muutamaa tuntia ennen kuolemaa, jotta tämä saisi paremmin unta. Murray myösi myös, että lääkkeellä oli jotain tekemistä laulajan kuoleman kanssa.

Suomentanut: Piipa
Lähde: FOXNews

Ei kommentteja: