torstai 24. syyskuuta 2009

Uusi single ja albumi tulossa lokakuussa

12. lokakuuta julkaistaan uusi single nimeltään ”This Is It”. Pian tämän jälkeen Sony Music Entertainment's Columbia/Epic Label Group julkaisee kahden levyn This Is It -albumin, joka sisältää musiikkia, joka inspiroi tulevan This is it -elokuvan. Tämä kahden levyn albumi tullaan julkaisemaan kansainvälisesti 26. lokakuuta ja Pohjois-Amerikassa 27. lokakuuta.

”Tämä kappale vahvistaa jälleen kerran sen, mitä jo tiedämmekin – Michael on yksi Jumalan upeimmista lahjoista,” kommentoi John McClain, yksi albumin tuottajista.

Ensimmäinen levy sisältää Michaelin aiempien albumien hittejä samassa järjestyksessä kuin ne esitetään elokuvassa. Levy sisältää myös kaksi versiota ennenjulkaisemattomasta This Is It -kappaleesta. Kappale on elokuvan lopputeksteissä ja taustalaulussa kuullaan myös Michaelin veljiä.

Toinen levy sisältää muutamia ennenjulkaisemattomia versioita Michaelin klassikkokappaleista. Levyltä löytyy myös koskettava Planet Earth -niminen runo jota ei olla ennen kuultu.

Kahden levyn sisältävä This Is It -albumi on erillinen lisä elokuvaan ja pitää sisällään myös 36-sivuisen vihkosen joka sisältää kuvia Michaelista hänen viimeisissä harjoituksissaan.

Lähde: MichaelJackson.com
Suomentanut: © Mindra

Ei kommentteja: