tiistai 1. syyskuuta 2009

Joe Jackson: "someone should pay"

Vaikkakin Joe Jacksonilla ja Michael Jacksonilla saattoi olla riitaisakin suhde, isä-Joe tuntuu todella välittävän pojastaan ja haluaa varmistaa, että viranomaiset selvittävät juurta jaksaen miten hän kuoli.

"Ajattelen vain, en voi uskoa, että tämä tapahtui hänelle" Joe kertoi NBC:n Today-ohjelmassa, joka nauhoitettiin lauantana. "Olen kunnossa, mutta suren yhä poikani menetystä, koska hän oli paras joka puolella maailmaa. Ja olen ylpeä siitä."

Meneillään olevasta henkirikostutkinnasta ja lääkkeiden yliannostuksesta Joe sanoo: "Olen vihainen... koska en tiennyt, että tällaista on meneillään. En tiennyt, että hän ottaa tuonkaltaisia lääkkeitä". "Haluamme oikeuden tapahtuvan, ja niin myös tapahtuu."

Kysyttäessä hänen ajatuksistaan liittyen syytteisiin Conrad Murrayta vastaan ja kuolinaamun tapahtumiin, Joe vastaa: "Tämä kaikki kertoo siitä, että jotain likaista oli tekeillään ja tutkimusta on tehtävä enemmän, jotta näemme mitä on todella kaiken tämän takana, eikä pelkästään Conrad Murrayn kohdalla."

"Jonkun pitäisi maksaa. Eikä vain jonkun vaan kaikkien, jotka olivat tähän sekaantuneet."


Suomentanut: © Puuris
Lähde: E Online

1 kommentti:

AnQuila kirjoitti...

kiva että saatiin tällänenkin video tänne (: