tiistai 29. syyskuuta 2009

This Is It -leffan ennakkolipunmyynti pilvissä

Lokakuun lopussa ensi-iltansa saavan Michael Jackson -elokuvan ennakkolipunmyynti rikkoo ennätyksiä eri puolilla maailmaa. This Is It -elokuvan näytöksiä on myyty loppuun sen jälkeen, kun liput tulivat myyntiin sunnuntaina.

Michael Jackson -elokuvan takana olevan elokuvastudion Sony Picturesin mukaan pelkästään Pohjois-Amerikassa satoja näytöksiä myytiin sunnuntaina loppuun. Esimerkiksi kaikki Los Angelesin näytöksiin tarjolla olleet 3 000 lippua loppuivat parissa tunnissa. Jotkut olivat jonottaneet elokuvalippuja jopa kolme päivää.

Japanissa This Is It -elokuvan lippuja ostettiin pelkästään sunnuntaina miljoonalla dollarilla, mikä on uusi ennakkolippujen myyntiennätys. Britanniassa puolestaan lippuja hamstrattiin yhdessä päivässä 30 000 kappaletta, mikä on paremmin kuin Harry Potter- tai Taru sormusten herrasta -elokuvien ennakkomyynneissä. This Is It -elokuvan lippuja myytiin ennätystahtiin myös Hollannissa, Ruotsissa, Belgiassa ja Uudessa-Seelannissa.

This Is It -elokuva pohjautuu Michael Jacksonin toteutumatta jääneiden paluukonserttien harjoituksissa kuvattuihin materiaaleihin. Kenny Ortegan ohjaama elokuva saa ensi-iltansa 28. lokakuuta ja sitä esitetään teattereissa poikkeuksellisesti vain kahden viikon ajan.

Lähde: YLE

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Suomessa ei taidettu ihan ennätyksiä rikkoa; meitä tosifaneja taitaa olla suhteellisen vähän. Mutta minä olin finnkinon verkkokaupassa maanantaina heti aamukymmeneltä :)

Anonyymi kirjoitti...

:) Sama täällä.

No, Michael kyllä ansaitsee noita ennätyksiä :P

cassie kirjoitti...

Minä lähetin isän varaamaan liput kahteen näytökseen :) Saa nähdä riittääkö vaikka yksin menenkin..
Toisaalta hyvä, ettei meitä tosifaneja ole paljoa, koska en millään haluaisi jonottaa elokuvalippuja useampaa yötä ulkosalla niinkuin LA:ssa.
Saa nähdä tuleeko mikään rikkomaan Michaelin ennätyksiä! En usko(/toivo).

Anonyymi kirjoitti...

en usko että kukaan koskaan pystyy lyömän jacksonin ennätystä hän oli niin mahtava eihän kukaan kykene eikä pysty edes luomaan sellasta,jacksonin tapasta ei ole toista niin eleet kun kaikki muu liikkuminen,hän oli paras!