keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Syyte Heal The World -järjestöä vastaan

Michael Jacksonin kuolinpesä nostaa syytteen Heal The World -hyväntekeväisyysjärjestöä vastaan, koska se antoi virheellisesti ymmärtää, että Michael tukisi heidän työtään. Asianajajat sanovat Heal The World -säätiön käyttäneet nettisivuja ja tavaramerkkejä, jotka yhdistetään yleisesti Michaeliin, mm. 'King of Pop' ja 'Thriller'. Jacksonin oma Heal The World -hyväntekeväisyyssäätiö ei ole ollut enää toiminnassa sitten vuoden 2002.

Michaelin kuolinpesän asianajajat on palkattu suojelemaan hänen imagoaan ja nimeään. He haastavat säätiön epäoikeudenmukaisesta kilpailusta, tavaramerkin loukkauksesta ja muista rikkomuksista sekä pyytävät tuomaria estämään Michael Jacksonin nimen käytön. Michaelin kuolinpesä yrittää myös estää sellaisten sanojen ja sanontojen käytön, joilla viitataan yleisesti Michaeliin, mukaanlukien 'King of Pop' ja 'Thriller'.

Suomentanut: © Puuris
Lähde: BBC News

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Näitä tulee olemaan niin paljon.. kaikki haluaa rahaa.. eniten nyt vihaksi pistää Rabbi Shmuleyn nauhat ja tarinat.. "ystävä".. mikäköhän mahtaa olla motiivina.. hmm.. Spy for it, kill for it, lie for it, die for it.. niinpä niin. ja niin surulliset on nuo nauhoitukset.. Michael rakas..