perjantai 25. syyskuuta 2009

MJ -näyttely starttaa Lontoossa

Lontoossa, O2 -areenan Bubblessa starttaa uusi virallinen Michael Jackson -näyttely 28. lokakuuta. Näyttelyssä juhlitaan Popin kuninkaan, Michael Jacksonin elämää. Näyttely on avoinna tammikuuhun 2010 asti.

Näyttelyssä käydään läpi Michaelin nousua julkisuuteen Jackson 5 – ja Motown -ajoista lähtien aina Lontoon O2-areenalle suunniteltuihin 50 konserttiin. Nämä ennennäkemättömät kokoelmat tulevat olemaan näyttelyssä yhdeksässä eri osassa ja näyttelyssä nähdään yli 250 tavaraa, kuten mm. palkintoja, asusteita ja muita Michaelin henkilökohtaisia tavaroita.

Liput näyttelyyn voit ostaa täältä.
Liput maksavat £15.00/per lippu.

Näyttelyn viralliset sivut löydät täältä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

tuolla olis kyllä hienoa päästä käymään.

voisiko joku kertoa minulle mitä eroa on tällä lontoon mj-näyttelyllä(250 näyttelytavaraa) ja sillä toisella kiertävällä näyttelyllä(alkoi irlannista ja on nyt japanissa, 2000 näyttelytavaraa)? molemmissa on kuulema se alkuperäinen billie jean-hanska näytillä, miten se on mahdollista? ja eikös se huutokaupattu jollekin jo aikaisemmin? molempien näyttelyiden tavarat on menossa huutokaupattavaksi kun näyttelyt päättyvät. Joe Jackson aikoi perustaa MJ-museon Garyyn, mitäs siellä sitten näytetään jos tavarat on huutokaupattu? Myös Las Vegasiin piti tulla jossain vaiheessa MJ-näyttely/museo..?

Hieman sekavaa mun mielestä :)