perjantai 31. heinäkuuta 2009

Tito ET Onlinen haastattelussa

On kulunut kuukausi Michael Jackson yllättävästä ja järkyttävästä kuolemasta ja nyt hänen veljensä Tito Jackson on valmis puhumaan. Vielä valtavan suosittua pikkuveljeään surien hän antaa haastattelun yksinoikeudella ET:n Kevin Frazierille ja vastaa kysymyksiin, jotka kaikkia askarruttavat.

Kysyttäessä lääkkeistä, joita Michalille oli määrätty, Tito vastaa, ”Minulla ei ole aavistustakaan, mitä hänen lääkärinsä on hänelle määrännyt.”

Michaelin henkilökohtaisen lääkärin Conrad Murrayn saattamisesta oikeuden eteen hän sanoo, “Jos hän on vastuussa, kyllä. Kuka tahansa onkin vastuussa, hänet pitäisi viedä oikeuteen.”

Titon sisko La Toya on ollut äänessä viimeisimpien viikkojen ajan ja sanonut uskovansa, että Michael on murhattu. Tähän Tito kommentoi, ”Hän on oikeutettu omaan mielipiteeseensä ja johtopäätöksiinsä. Se on ankara väite. En päädy samaan päätökseen ennen kuin kaikki raportit ovat valmiina ja näen ne.”

Hän paljastaa, että Jacksonin perhe yritti järjestää tapaamista ja väliintuloa Michaelin kanssa vuosia sitten, mutta eivät päässeet tapaamaan häntä. ”Jotkut hänen työntekijöistään, turvamiehet tai jotkut, olivat enemmän huolissaan palkastaan kuin siitä, että olisimme päässeet tarkastamaan veljemme voinnin.” Kysyttäessä oliko Titon mielestä Michael pyrkyreitten saartamana, hän vastaa, ”Minusta tuntuu, että ajoittain hän oli.” Michaelin viimeisiä päiviä ja tunteja hän kommentoi, ”Uskon, että hän oli (pyrkyreiden saartamana).”

Tito paljastaa myös, että Michaelin ruumis sijaitsee Forest Lawnin hautausmaalla Los Angelesissa niin kauan kunnes perhe saa päätettyä lopullisen hautapaikan.

”Mielestäni, missä tahansa hän lepää, hänen pitäisi jäädä sinne eikä häntä pidä liikutella, olkoon se sitten Neverland tai Forest Lawn tai mikä vaan”, Tito sanoo. ”Neverland ei olisi paha paikka, mutta olen kuullut, että Michael ei koskaan halunnut palata Neverlandiin asumaan menneisyyden tapahtumien takia, ne jättivät hänen suuhunsa karvaan maun. Uskon, että sieltä kärsimykset alkoivat, silloin aikoinaan.”

Haastattelu kokonaisuudessaan:


Suomentanut: Puuris
Lähde: ET Online

Ei kommentteja: