lauantai 25. heinäkuuta 2009

Save The World Awardsin kunnianosoitus

Michael Jacksonin ennenaikainen ja äkillinen kuolema järkytti maailmaa. World Awards -yhdistys on menettänyt tukijan ja ystävän, jolle ojensimme 2002 World Arts -palkinnon, musiikkimaailman innoittavalle artistille. Siksi World Awards -yhdistys on päättänyt antaa ensimmäiset Save The World -palkinnot heinäkuun 24., 2009 Zwentendorfin ydinvoimalassa, Itävallassa, erityismottona: "Heal The World" ("parannetaan maailma").

Save The World Awardsin tavoitteet ovat samat kuin joiden voimakkaana puolestapuhujana Michael Jackson toimi läpi elämänsä: rauha, suvaitsevaisuus ja hauraan planeettamme pelastaminen.

Tämä ikimuistoinen ilta ei ole ainoastaan kunnianosoitus Michael Jacksonin monille yhteiskunnallisille ja humanitaarisille sitoumuksille, vaan myös hänen hämmästyttävälle musiikilliselle perinnölleen. Maailmankuulu muusikko, tuottaja ja säveltäjä Ray Chew, BET Awardsin ja Apollo-teatterin musiikillinen johtaja, esittää legendaarisen yhtyeensä kanssa joitakin Michaelin suurimpia hittejä, mm. "Heal The World", "Black Or White" ja "Man In The Mirror".

World Awards -yhdistys kutsuu Michael Jacksonin musiikilliset kollegat ja joitakin hänen musiikkinsa inspiroimia artisteja liittymään seuraamme lavalle. Tämä erityinen ilta omistetaan maailman johtavalle artistille, joka kuoli aivan liian aikaisin. Ota kanssamme osaa maailmanlaajuiseen kunnianosoitukseen Michael Jacksonille!

- Ray Chew, World Awardsin musiikillinen johtaja

Suomentanut: Blackie

Ei kommentteja: