perjantai 19. kesäkuuta 2009

Michael järisyttää puolustusoikeudenkäynnissä

Tänään kirjattiin useita vastaväitteitä Michaelin puolustuksen toimesta vastatakseen ja vastustaakseen Raymonen väitteisiin. Alla on tiivistelmä paljastavista väitteistä, jotka Michaelin asianajajat tekivät:

- 27. joulukuuta 2007 molemmat, Michael Jackson ja Raymone bain, sopivat maksuvapautus sopimuksesta (Payment and Release Agreement), jossa Raymone tiedosti sen, että ”hänellä ei ole lisäsaatavia mistään sopimuksista 27. joulukuuta 2007 jälkeen”. Kuten Michaelin tiimi toteaa, että ”30. toukokuuta 2006 osapuolten tehdyn sopimuksen mukaan, mitkään väitetysti olevat saatavat kuuluvat maksuvapautus sopimuksen alle.”

- Puolustus huomauttaa, että tämä maksuvapautus on, yllättävästi, ”kokonaisuudessaan poissulkeva kaikista haastajan vasteista ja haasteista tässä oikeudessa.”
Lisää oikeudellista ammattikieltä, joka lopulta toistaa heidän näkemystään siitä, että Raymonen väite/haaste on laillisesti ”ilman arvoa mutta myös ylimalkainen.”

- Londel McMillanin todistajanlausunto varmisti, että Raymone Bain sai osana maksuvapautussopimusta, jonka hän allekirjoitti 2007, 488 820,05 dollaria ja oli täysin tyytyväinen ja tiedosti, että hänellä ei ole mitään lisäsaatavia mistään myöhemmistä sopimuksista. Tämä tekee selväksi sen, että hän vältteli tämän mainintaa haasteessaan.

Suomentanut: J-P

Ei kommentteja: