tiistai 16. kesäkuuta 2009

Madame Tussaudin vahakabinettiin tulossa uusi MJ-vahanukke

Madame Tussaudin vahakabinetti ilmoitti hiljattain tuovansa uuden Michael Jacksonia esittävän figuurin kabinettiin: ”Todistaaksemme Michael Jacksonin megatähden asemaa, juhlimme popin kuninkaan "This Is It" -paluuta täysin uudella musiikin legendan figuurilla. Tämä tulee olemaan kymmenes kerta kun muovaamme Jacksonin, tekemällä hänestä eniten kuvaillun tähden milloinkaan, vain kuningatarta on kuvailtu vielä enemmän.”

"On äärimmäisen harvinaista, että joku henkilö täytyy kuvata näin monta kertaa" kommentoi Liz Edwards Tussaudin vahakabinetista. "Mutta Michael Jackson on täysin ainutlaatuinen ja hänen asemansa tekee hänestä kaikkein suosituimman täällä". Hänet on nähty vahakabinetissa niin Thriller-Jacksonina kuin Dangerous-Jacksoninakin. Jacksonin paluusen liittyvän suuren jännityksen ja kohun myötä, halusimme tarttua tilaisuuteen ja näin juhlistaa hänen mahtavaa 40 vuoden uraansa.”

Uusi muotokuva muodostetaan klassiseen Jacksonin asentoon uuden kiertueen julistekuvaa mukaellen - kädet ojennettuina, lantio edessä, seisoen varpaillaan, tavaramerkki-fedora eteenpäin kallistuen. Muotokuva-nukke tullaan paljastamaan ennen paljon odotetun kiertueen starttia heinäkuussa.

Jacksonin nykyinen istuva hahmo on luotu 15 vuotta sitten.

Lähde: Michael Jackson Live Blog

Ei kommentteja: