keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Michael Jacksonin fanit ovat raivoissaan keikkojen siirrosta

Michael Jacksonin fanit protestoivat rajusti internetissä, koska popin kuningas siirsi Lontoon O2 Areenan keikkojaan. Loppuunmyytyjä avauskonsertteja siirretään viidellä päivällä ja osa keikoista siirtyy maaliskuulle.

Keikkojen siirto on suututtanut fanit, jotka olivat jo ostaneet kalliit lentoliput ja maksaneet hotellimaksuja päästäkseen katsomaan Jacksonia Lontooseen heinäkuussa. Nyt he joutuvat odottamaan maaliskuulle asti nähdäkseen idolinsa, kertoo irlantilainen nettisivusto Breakingnews.

Useampi fani on allekirjoittanut netissä adressin vastustaen konserttien siirtämistä.

"Moni meistä ei nyt välttämättä pääse konsertteihin ollenkaan. Lisäksi monet ovat pettyneitä, koska olemme nähneet niin paljon vaivaa matkajärjestelyiden takia", adressissa kirjoitetaan.

Faneja harmittaa eniten se, että he olivat ostaneet lippuja juuri avauskonsertteihin ja nyt he pääsevät katsomaan idoliaan vasta viimeisten joukossa maaliskuussa. Adressissa fanit vaativat Michael Jacksonin edustajia miettimään siirtopäätöstä uudestaan.

Michael Jackson on kiistänyt huhut, joiden mukaan keikkoja siirrettäisiin tähden terveydentilan vuoksi. Jacksonin epäillään sairastavan syöpää.

Lähde: Voice

Ei kommentteja: