maanantai 11. toukokuuta 2009

Huhu: Michaelin konsertit saattavat kohdata oikeudellisia haasteita


Musiikkipromoottori suunnittelee haastavansa Michael Jacksonin oikeuteen estääkseen tämän Lontoon konsertit vedoten allekirjoitettuun sopimukseen, joka estää Jacksonia tekemästä konsertteja ennen heinäkuuta 2010.

New Jerseyläinen, AllGood Entertainment Inc. väittää, että Jacksonin manageri, Frank Dileo allekirjoitti marraskuussa sopimuksen, jonka mukaan Jackson esiintyisi heinäkuussa 2010 yhdessä veljiensä, Jackson 5:n sekä Janetin kanssa.

Sopimuksen mukaan, Michael Jackson ei voi tehdä muita konsertteja ennen Jackson perheen jälleentapaamiskonserttia, kertoi Patrick Allocco AllGood Entertainmentistä.

AllGood Entertainment lähetti kirjeen Jacksonille maaliskuussa varoittaen tätä esiintymästä AEG Liven järjestämissä 50 konsertissa, joiden on määrä alkaa heinäkuussa Lontoossa, Allocco kertoi.

Jacksonin edustajat eivätkä AEG Live ole ottaneet takaisinpäin yhteyttä.

Allocco kertoi, että epäonnistuneiden yhteydenottojen takia sopimuksesta, jotta Lontoon konsertit voisivat myös onnistua, hänen yrityksensä aikoo nostaa oikeuskanteen liittovaltiollisessa oikeudessa.

”Emme ole saaneet minkäänlaista yhteydenottoa keneltäkään, Frank Dileo ei kunnioita sopimustamme ja sen takia aiomme nostaa kanteen ennen viikonloppua” Allocco kertoi.

AllGood Entertainment kertoi, että tämän yhden jälleentapaamiskonsertin on määrä tapahtua 3. heinäkuuta 2010 Texasissa.

Jackson voisi tienata konsertista 30 miljoona dollaria, Allocco kertoi.

”30 miljoonaa dollaria yhdestä konsertista on suuri summa ja sen takia olemme turhautuneita”. ”Frank Dileo on tiellämme sekä AEG Live vaikeuttaa koko ajan mahdollisuuksiamme toteuttaa konsertti.”

Jacksonin Lontoon konsertteja on myös koko ajan kehuttu ennennäkemättömiksi. AEG Live on kertonut, että kaiken kaikkiaan konsertit tulevat saamaan suurimman yleisömäärän yhdelle artistille yhdessä kaupungissa kuin koskaan ennen.

Lähde: Reuters

Michael Jackson kumoaa huhut yhteiskiertueesta
Lokakuu 30, 2008

Michael Jacksonin nykyinen tiedottaja, Dr. Tohme on julkaissut seuraavan tiedotteen Michael Jacksonin puolesta koskien uusia huhuja Jackson 5 jälleentapaamis-kiertueesta.

”Veljeni ja siskoni ovat minulle rakkaita ja saavat täyden tukeni, olemme todellakin kokeneet monia mahtavia kokemuksia yhdessä, mutta tällä hetkellä minulla ei ole minkäänlaisia suunnitelmia levyttää tai konsertoida heidän kanssaan. Olen parhaillaan studiossa luomassa uusia ja mielenkiintoisia projekteja ja odotan innolla, että pääsen jakamaan ne fanieni kanssa pian.”

Ei kommentteja: