maanantai 11. toukokuuta 2009

Ambulanssikuski peruu syytteen Michaelia vastaan

Michael Jackson on saanut tauon. Ensihoitaja, jonka ambulanssia laulaja Michael Jacksonin maasturi kolhaisi sairaalan ulkopuolella, on perunut kanteen supertähteä vastaan.

Kuljettaja Jamin Mauro kertoi yksinoikeudella RadarOnline.comille, että hän otti yhteyttä asianajajaan saatuaan vammoja toukokuun 22. päivä kun Jacksonin Cadillac Escalade kolhaisi hänen ambulanssiaan Los Angelesin Cedars-Sinai sairaalan ulkopuolella.

Kuitenkin Mauro paljasti perjantaina ”Olemme päättäneet luopua kanteesta keskusteltuamme asianajajamme kanssa. Herra Jackson on erittäin miellyttävä ihminen ja se on ainoa oikea tapa hoitaa asia – Tämän enempää en voi asiasta vielä puhua.”

Mauro ei kommentoinut, oliko hän tai ambulanssin apukuski päässyt sovintoon Jacksonin tiimin kanssa.

Popin Kuningas oli odottamassa noutoa lääkäristä kun hänen maasturinsa kuljettaja, perässään paparazzit kolhaisi ambulanssia.

Noudettuaan Jacksonin kuljettaja vain ampaisi matkoihinsa keskustelematta vakuutusasioista tai tarkastamatta oliko onnettomuus aiheuttanut vammoja ambulanssissa olleille.

Beverly Hills poliisi on siirtänyt tutkinnan Los Angelesin piirikunnan asiamiehille, jotka sanovat käyvänsä tapauksen läpi mahdollisen kanteen nostamisen maasturin kuljettajaa vastaan varalle.

Lähde: Radar Online

Ei kommentteja: