keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Vision-boksi Suomessa 24. marraskuuta


Sony Music Entertainment Finlandin mukaan Michael Jackson's Vision -boksi julkaistaan Suomessa 24. marraskuuta 2010.

Luettelon DVD-boksin sisällöstä löydät täältä.

Yhteistyössä Michael Jacksonin perikunnan kanssa Columbia Records julkaisee upean deluxe DVD-boksin Michael Jackson's Vision, mikä sisältää ensimmäistä kertaa kaikki Michael Jacksonin tuottamat ja ideoimat videot Popin kuninkaan soolouran varrelta.

DVD-boksilta löytyy kaikenkaikkiaan materiaalia neljän ja puolen tunnin verran. Yli 40 videota, joista kymmenen löytyy ensimmäistä kertaa DVD-julkaisuna, esimerkiksi R. Kellyn kynäilemän One More Chance -kappaleen video. Kaikkien videoiden audio- sekä kuvamateriaalia on paranneltu nykytekniikan avulla entistä paremmaksi.

Michael Jacksonin videoiden vaikutus pop-kulttuuriin on kiistämätön. Tähden ajattomat videot ovat edelleen popin historian hienoimpia teoksia ja myös uusi sukupolvi ihastelee videoita yhdessä vanhempiensa kanssa, jotka viettivät nuoruutensa Michael Jacksonin musiikin parissa.

Kaikista Jacksonin videoista varmasti ikimuistoisin on mestariteos ja lyhytfilmi Thriller zombie-tansseineen, ja DVD-boksilta löytyy tietenkin Thrillerin täyspitkä versio. Thriller otettiin hiljattain Yhdysvaltojen Kansalliseen Elokuvarekisteriin ensimmäisenä ja ainoana musiikkivideona. Kyseiseen rekisteriin on valittu vain muutama sata elokuvaa, jotka ovat olleet kansallisesti, historiallisesti tai esteettisesti merkittäviä teoksia.

John Landisin ohjaaman Thrillerin lisäksi DVD-boksilta löytyy täyspitkät versiot myös John Landisin ohjaamasta Black or White -videosta sekä Bad -videosta, jonka ohjasi legendaarinen Martin Scorsese.

Lähde: Sony Music Entertainment Finland

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Odotan innola tuota Dvd:tä, varsinkin kun siinä on ennenen näkemätön osio.
Harras ihailija jo v.1977.
t. Jane