tiistai 19. lokakuuta 2010

Ennakkoilmottautuminen Thrill The World TAMPERE

Jos osallistut TAMPEREEN Thrill The Worldiin, voit tehdä ennakkoon ilmottautumisen netissä. Ei ole pakollista, mutta nopeuttaa vähän ilmottautumista paikan päällä.

HUOM! Tällä lomakkeella ilmottautuminen siis VAIN TAMPEREELLE!! (Helsinkiin ei voi ilmoittautua tällä kaavakkeella)

http://www.surveymonkey.com/s/4024TTW2010ParticipntPreReg.
Muista jättää kohdat "Participant ID" ja "Place an "X" here for people who show up at event." tyhjiksi. Lukekaa huolella lomaketta edeltävä ohjeistus!

HUOM! Mikäli olet alaikäinen, tarvitset huoltajiltasi lupalapun, jotta voit osallistua tanssiin. Lupalapun voit tulostaa osoitteesta: http://thrilltheworld.com/storage/TTW2010%20Underage%20Waiver.pdf
Lupalapun ylimmälle viivalle tulee kirjoittaa huoltajasi nimi, seuraavalle viivalle oma nimesi, ja aivan lapun lopussa olevalle viivalle huoltajasi allekirjoitus sekä päivämäärä. Tuo lupalappu mukanasi kun tulet tapahtumaan.

Mikäli ilmoittautumisesta tai tapahtumasta on kysyttävää, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen ttw10tre@gmail.com tai kommentoida tätä viestiä.

Vielä ehdit opetella koreografian ja tulla mukaan tanssimaan joko Tampereen keskustorille tai Helsingin rautatientorille klo 02.00. Tule paikalle hyvissä ajoin!

Lähde: Tampereen Thrill The World blogi

Ei kommentteja: