lauantai 23. lokakuuta 2010

Thrill Time lähestyy!

Ensi yönä ilmoille kajahtavat zombit sekä Helsingin rautatientorilla, että Tampereen keskustorilla klo 02:00! Tässä vielä kummankin paikkakunnan blogeista viime hetken informaatiot.

Blogi toivottaa kaikille mukaan menijöille oikein hirrrmuista yötä! :)

Tampereen blogista:

* Muistakaa pysyä paikoillanne Vincent Pricen naurun loppuun asti! Vasta tämän jälkeen tanssi on ohitse.

* Tanssipaikoilla pitää siis olla viimeistään klo 01:30. Tanssipaikoilla Leader Zombiet keräävät Zombie Ticketinne, jotta kaikki ovat varmasti ilmoittautuneet, ja tanssipaikalta ei saa poistua tämän jälkeen ennen kuin itse tanssi on ohitse. Otamme Thrill Timeä odotellessa tanssijoista valokuvia eri tanssiasennoissa, joten kuunnelkaa Leader Zombieiden ohjeita. He myös auttavat teitä muodostamaan sopivia rivejä tanssipaikalla.

* Klo 01:00 tanssimme tanssin harjoitukseksi skriptin kanssa.

* Pukeudu lämpimästi! Illasta on tulossa melko kylmä, mutta näyttää siltä että silloin ei sada, joten aloitamme tanssin maassa maaten.

* Ja vielä kerran, muistutukseksi, ilmoittautumaan tulee tulla JO KLO 00:00, huolimatta siitä onko ilmoittautunut ennakkoon tai ei.

Helsingin blogista:

* Vapaaehtoinen harjoitustanssi Rautatientorilla kello 22:00.

* Tanssiin osallistuvien tulee olla paikan päällä Rautatientorilla tuntia ennen tanssin alkua eli siis viimeistään kello 1:00.

* Thrill The World-tanssi alkaa kello 2:00.

* Muistattehan, että tanssin päättyessä viimeisessä säikäytys-asennossa tulee pysyä koko Vincent Pricen naurun ajan (vähän reilut 10 sekuntia).

* Kaikille osallistujille oikein mukavaa tanssia!!

...'Cause this is thriller, thriller night!

Ei kommentteja: