torstai 30. huhtikuuta 2009

Paras kiertue-äänestys.



Kiitos älyttömästi kaikille äänestäjille! Parhaaksi kiertueeksi äänestettiin HIStory. Kaiken kaikkiaan ääniä tuli 18, mahtavaa! :)

Oikein aurinkoista ja mukavaa vappua kaikille!

tiistai 28. huhtikuuta 2009

Uusia videoita!



Kuvia eiliseltä!

Michaelin on nähty tulevan ulos hänen suosikki posliini- ja antiikkikaupastaan (27.4).
Klikkaa isommaksi!

Uusia virallisia Michael Jackson tuotteita!


Uusia virallisia Michael Jackson tuotteita tullaan näkemään UK:ssa toukokuun 15. päivä alkaen.

sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

torstai 23. huhtikuuta 2009

Pieni välipälä tähän väliin.

Pahoittelen, että osa kuvista ei näy. Ilmeisesti Photobucketissa on jotain häikkää nyt, mutta toivon mukaan myöhemmin kuvat näkyvät taas ihan normaalisti. Myöhemmin tulossa lisää uutisia!

Edit: Nyt kuvat näkyvät taas (onneksi) ihan normaalisti!

Jälleen uusia kuvia!

Michael Los Angelesissa 22.4. eli eilen.

keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Uusia kuvia Michaelista.


Michael Los Angelesissa 21.4.2009.

sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

Michael käymässä kirjakaupassa 19.4.2009.

Michael valitsemassa tanssijoita.

Kertomusten mukaan Michael Jackson on valinnut tanssijansa tulevalle This Is It - kiertueelleen.

Moni koe-esiintymisissä mukana ollut tanssija on kertonut yksityiskohtia erilaisissa keskusteluverkostoissa ja blogeissaan.

On ymmärretty, että Jackson on varannut 6 miestä ja 2 naista (sekä 4 miestä ja 2 naista varalle) 2 vuoden sopimuksella esiintymään niin kotimaisilla kuin kansainvälisillä esiintymisareenoilla This Is It – kiertueella. Eräät naistanssijat ovat sanoneet palkkauksen olleen jopa 80,000 dollarin arvoinen per tanssija.

Koe-esiintymiset pidettiin karsinta-tyylillä. Alun perin koe-esiintymisiin osallistui tuhansia maailman parhaita tanssijoita (miehet maanantaina ja naiset tiistaina). Edes koe-esiintymisiin ei päässyt kuka tahansa vaan niihin kutsuttiin varta vasten, lukuun ottamatta muutamaa tanssijaa, joidenka edustajat ”työnsivät” tanssijansa mukaan. Viimeinen koe-esiintyminen pidettiin Los Angelesissa keskiviikkona, jossa tanssittiin tunteja itse Michael Jacksonille. Michael ja mukana olleet koreografit ja luova johtava, Kenny Ortega katsoivat koe-esiintymiset ja tekivät päätökset.

Kaikki mukana olleet tanssijat, valittiinpa heidät tai ei, olivat innoissaan jo pelkästä ajatuksesta, että heitä oli mietitty mukaan. Nämä koe-esiintymiset olivat vain kerran elämässä tapahtuva tilaisuus. Michael Jackson on yksi vaikutusvaltaisimmista tanssijoista.

Onnekkaat valitut ovat saaneet jo tiedon, mutta virallista tiedotusta valituista tanssijoista ei ole vielä julkistettu.

Lähde: MusicGoss

lauantai 18. huhtikuuta 2009

Päivitystä TV-ohjelmiin.

Huom! Huomenna tulee Friday night project-ohjelma klo 23.30 TV Viideltä. Mitään huikeaa tuskin on tiedossa.

Sekä tästä Friday night projectista, että viikko sitten tulleesta Superstarsista tulee uusinnat!

Friday night project, TV Viisi klo 22.30. Tiistaina 21.4.
Superstars, MTV3 AVA klo 20.45. Lauantai 25.4.

Mikäli joku teistä katsoi/katsoo nämä ohjelmat, niin kertokaa ihmeessä mielipiteitä!:)

Ps. Muistakaa vastailla äänestykseen!
Pps. Huomenna tulossa suomennos viimein tanssijoiden hausta!

Michaelin huutokaupattavat tavarat turvassa.

Kokoelma Michael Jacksonin omaisuutta Neverlandistä on turvassa huutokauppiaan nuijalta nyt, kun poppari ja Julien's Auction ovat päässeet sopimukseen kinassaan siitä, pitikö yli 2000 tavaraa koskaan panna myyntiin.

Tarkkoja ehtoja ei tiistaina paljastettu, mutta lyhyesti sanottuna Jackson pitää tavaransa ja Julien näyttelynsä, jonka tarkoitus oli alunperin markkinoida ensi viikon huutokauppaa.

MJ-fanit olivat niin kiinnostuneita kaupasta, että Dr. Tohme ja Julien's Auctions päättivät järjestelystä, joka sallii fanien jakaa ja nauttia tavaroista vuosia eteenpäin sen sijaan, että he ostaisivat nuo henkilökohtaiset tavarat.

Jacksonin tuotantoyhtiö MJJ Production haastoi Julienin oikeuteen maaliskuun alussa pysäyttääkseen huutokaupan väittäen, ettei ollut antanut siihen lupaa. Tuomari esti yhden peruuttamisyrityksen tässä kuussa, ja keskiviikkona järjestettiin uusi kuulustelu.

"Uskon, että molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä lopputulokseen" - Julien sanoi tiistaina puhelimessa.

Julienin mukaan häneltä kului 2 miljoonaa huutokaupan järjestämiseen, millä toisen huutokauppiaan mukaan olisi saanut 12 miljoonaa. Beverly Hillsin näyttelyn sisäänpääsymaksu on 20 dollaria. Huutokauppakatalogit 50 dollaria yhden kappaleen paketti ja 200 dollaria viiden kappaleen paketti. Ne käyvät yhä kaupaksi, Julien sanoi.

Lausunnon mukaan Julien ja MJJ Production tekevät myös "huomattavan" lahjoituksen MusiCaresille, joka tukee apua tarvitsevia artisteja.

Julienin mukaan huutokauppafirman Neverlandistä ottamat tavarat palautetaan popparille. Hän ei sanonut mihin ne viedään.

Julien sanoi: "Toivomme pääsevämme tässä alusta asti sopuun, kun oikeushaaste tuli." Sekä "Oli etujemme mukaista päästä ratkaisuun. Kunnioitamme edelleen Michael Jacksonia suuresti... Kai tätä voi sanoa suurimmaksi huutokaupaksi, jota ei koskaan tapahtunut."

Julien on järjestäny useita julkkishuutokauppoja. Viimeisimmät huutokaupat ovat pitäneet sisällään mm. Ozzy Osbornelle ja Bob Hopelle kuuluneita tavaroita, harvinaista kulissientakaista materiaalia Marilyn Monroesta ja Clark Gablesta, filmin the Misfits kuvauspaikalta.

Suomentanut: JL
Lähde: Associated Press

Nimmarista tatuointi.

Pete Carter: "Tapasin Michaelin eilen Beverly Hillsissä. Hän kirjoitti nimmarinsa selkääni tatuointia varten, jonka sain tänään. Hän kertoi minulle, että tykkäsi vyöstäni, joten annoin sen hänelle ja poseerasin valokuvassa hänen kanssaan. Kaikki tarinat tanssijoiden hausta ovat totta. Michael näytti uskomattomalta, eikä olisi voinut olla ystävällisempi. USKOMATON päivä."

Klikkaa kuvat isommiksi!



maanantai 13. huhtikuuta 2009

Pari videota huutokaupasta.

Poistin toisen videon, koska se käynnistyi automaattisesti joka on todella ärsyttävää.

Mutta täältä löytyy kuitenkin se toinen.

sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

MJ-blogin ensimmäisen äänestyksen tulokset!

Äänestykseen oli vastannut yhteensä 13 ihmistä.



Thriller voitti! Kiitos kaikille äänestäjille. :)

Friday night project -ohjelma.

Sunnuntaina 19.4 klo 23.30 tulee The Voicelta/TV Viideltä Friday night project -niminen ohjelma.

"Juontajavieraana on poptähtenä ja American Idol -tuomarina tunnettu Paula Abdul, joka opettaa Justinille ja Alanille tanssia ja paljastaa, onko Michael Jackson oikeasti niin outo kuin yleisesti uskotaan."


Muistuttelen ohjelmasta taas lähempänä.

Paras pop-rock-albumi vuodelta 1981.

Britannian suunnalla vaikuttavan kolmen MTV -musiikkikanavan pomot, joukko artisteja, muita asiantuntijoita sekä runsaat 40 000 katsojaa on yhteistuumin valinnut parhaan albumin kaudelta 1981-2008.

Tiukka alkuseulonta oli jättänyt jäljelle 26 albumia, joista sitten äänestettiin se ykkönen. Muu järjestys selvisi samalla ja muodostui itse asiassa aika yllättäväksi.

Michael Jacksonin klassikko Thriller oli ylivoimainen ykkönen. Kuka olisi sen sijaan osannut ennustaa, että kakkoseksi sijoittuu David Craigin debyyttilevy Born to do it ? Se sai äänistä 12 prosentin osuuden ja jätti Guns N Rosesin mahtilevyn Appetite for destruction sijalle kolme.

Top 10
1. Michael Jackson, Thriller
2. Craig David, Born to do it
3. Guns N Roses, Appetite for destruction
4. Radiohead, OK Computer
5. Nirvana, Nevermind
6. Oasis, (What´s the Story) Morning Glory
7. Oasis, Definitely maybe
8. U2, The Joshua Tree
9. Arctic Monkeys, Whatever people say....
10. Amy Winehouse, Back to black

Lähde: Elisa

Michael lähtemässä hotellilta.

Photobucket

Michael lähtemässä Bel Air hotellilta 10.4.2009.

Michael Lladrossa shoppailemassa.

Photobucket

Michael shoppailemassa Lladrossa 9.4.2009.
Katso myös VIDEO!

lauantai 11. huhtikuuta 2009

Muistutus!

Muistakaahan MTV3 AVA:n omistavat huomenna (su) tuleva Superstars-niminen ohjelma, klo 15.50.

"Monipuolinen brittitähti ja popin kuningas. Esittelyssä karismaattinen brittinäyttelijä Clive Owen sekä ristiriitainen pop-idoli Michael Jackson.

torstai 9. huhtikuuta 2009

Akon kaavailtu esiintyjä MJ:n Lontoon konsertteihin.

MJJR.net on saanut tietoonsa, että Akonin ja hänen kanssaan kiertävän DJ Benny-D:n on tarkoitus esiintyä ainakin osassa Michael Jacksonin Lontoon 50 keikasta. Tällä hetkellä alustava aikataulu sisältää kaikki Michael Jacksonin heinäkuun konsertit, mutta päivämäärät voivat vielä muuttua tai lisääntyä ajankohdan lähestyessä.

Akon ja Benny-D olivat alun perin suunnitelleet heinäkuussa usean päivän kiertuetta Kanadaan, mutta viime päivinä Benny-D: n sivuston virallista kiertuekalenteria on muokattu. Kanadan kiertueen päivämäärien sijaan kalenterissa lukee: "Koko kuukausi varattu Michael Jacksonin UK:n konsertteja varten."

Viime vuonna Akon työskenteli Michael Jacksonin kanssa muutaman projektin parissa, mm. Wanna Be Startin' Somethin’ 2008 ja Hold My Hand (jota ei vuodon takia julkaistu). Epäselvää on vielä se, missä määrin Akon esiintyy Michael Jacksonin rinnalla, mutta voisi kuvitella, että konserteissa kuullaan näitä aikaisempia yhteistyön hedelmiä.

Suomentanut: Puuris
Lähde: MJJR.net

O2 -areenan virallinen mainos konserteista

sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Osa Michaelin tavaroista on nyt huudettavissa!

Michaelin huutokaupattavista tavaroista on nyt osa huudettavana! Katso TÄÄLTÄ myynnissä olevat esineet.

Michael ei ole onnistunut kumoamaan huutokauppaa.

Michael Jackson taistelee, jotta kaupattavaksi aiotut tavarat palautettaisiin hänelle. Amerikkalainen tuomari on kuitenkin hylännyt tähden pyynnön myöhemmin tässä kuussa järjestettävän huutakaupan peruuttamisesta.

Jackson aloitti maaliskuussa oikeudelliset toimet Los Angelesissa väittäen Julien's Auction Housen "varastaneen tehokkaasti" hänen omaisuuttaan.

"Meidän on jatkettava, koska meillä ei ole muutakaan vaihtoehtoa”, sanoi huutokaupantoimittaja Darren Julien, joka väittää sopimuksen olevan kunnossa.Tuomioistuinta kuullaan huutokaupan estämiseksi seuraavan kerran 15. huhtikuuta.

Konkurssi

Jacksonin tuotantoyhtiö yrittää palauttaa laulajalle satoja hänen tavaroitaan, mm. Neverland-tilan takorautaportit ja valkoisen hansikkaan, jota hän käytti vuoden 1983 Billie Jean –videossa. Darren Julien on käyttänyt yli 2 miljoonaa dollaria (n. 1,5 miljoonaa euroa) myynnin järjestämiseen. Hänen asianajajansa kertoi Los Angelesin ylemmän tuomioistuimen tuomarille Brett Kleinille, että jos huutokauppa saadaan estettyä, Julien voi ajautua konkurssiin.

Hänen tuomiollaan ei tule olemaan "mitään vaikutusta” kieltokanteen eteenpäin viemisessä, sanoi Alan Gutman, joka edustaa Jacksonin yritystä, MJJ Productionsia. Seuraava käsittely pidetään toisen tuomarin edessä. Julienin asianajaja Jerry Hawxhurst väittää myyntiin oikeuttavan sopimuksen olleen sovittu. "Sopimus on selvä kuin vesi", hän sanoi.

Julienin ja Jacksonin edustajat sopivat, että joitakin esineitä voidaan viedä esittelykiertueelle myynnin edistämiseksi samalla kun jutun käsittely etenee. 22. huhtikuuta Beverly Hillsissa järjestettävän viiden päivän huutokaupan, odotetaan tuottavan jopa 20 miljoonaa dollaria (n. 15 miljonaa euroa).

Lähde: BBC News
Suomentanut: Puuris

perjantai 3. huhtikuuta 2009

Superstars-ohjelma.

Sunnuntaina 12.4 klo 15.50 tulee MTV3 AVA:lta "Superstars"-niminen ohjelma jossa esittelyssä Clive Owen ja Michael Jackson. Muistutus ohjelmasta tulee vielä lähempänä!

"Monipuolinen brittitähti ja popin kuningas. Esittelyssä karismaattinen brittinäyttelijä Clive Owen sekä ristiriitainen pop-idoli Michael Jackson."

torstai 2. huhtikuuta 2009

Kuvia Bel Air Hotellilta.

Photobucket

Michael tapaamisessa Bel Air Hotellilla 1.4.2009.

Tahdotko Michaelin Suomeen esiintymään?

Photobucket
KÄY ÄÄNESTÄMÄSSÄ!