sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Michael ei ole onnistunut kumoamaan huutokauppaa.

Michael Jackson taistelee, jotta kaupattavaksi aiotut tavarat palautettaisiin hänelle. Amerikkalainen tuomari on kuitenkin hylännyt tähden pyynnön myöhemmin tässä kuussa järjestettävän huutakaupan peruuttamisesta.

Jackson aloitti maaliskuussa oikeudelliset toimet Los Angelesissa väittäen Julien's Auction Housen "varastaneen tehokkaasti" hänen omaisuuttaan.

"Meidän on jatkettava, koska meillä ei ole muutakaan vaihtoehtoa”, sanoi huutokaupantoimittaja Darren Julien, joka väittää sopimuksen olevan kunnossa.Tuomioistuinta kuullaan huutokaupan estämiseksi seuraavan kerran 15. huhtikuuta.

Konkurssi

Jacksonin tuotantoyhtiö yrittää palauttaa laulajalle satoja hänen tavaroitaan, mm. Neverland-tilan takorautaportit ja valkoisen hansikkaan, jota hän käytti vuoden 1983 Billie Jean –videossa. Darren Julien on käyttänyt yli 2 miljoonaa dollaria (n. 1,5 miljoonaa euroa) myynnin järjestämiseen. Hänen asianajajansa kertoi Los Angelesin ylemmän tuomioistuimen tuomarille Brett Kleinille, että jos huutokauppa saadaan estettyä, Julien voi ajautua konkurssiin.

Hänen tuomiollaan ei tule olemaan "mitään vaikutusta” kieltokanteen eteenpäin viemisessä, sanoi Alan Gutman, joka edustaa Jacksonin yritystä, MJJ Productionsia. Seuraava käsittely pidetään toisen tuomarin edessä. Julienin asianajaja Jerry Hawxhurst väittää myyntiin oikeuttavan sopimuksen olleen sovittu. "Sopimus on selvä kuin vesi", hän sanoi.

Julienin ja Jacksonin edustajat sopivat, että joitakin esineitä voidaan viedä esittelykiertueelle myynnin edistämiseksi samalla kun jutun käsittely etenee. 22. huhtikuuta Beverly Hillsissa järjestettävän viiden päivän huutokaupan, odotetaan tuottavan jopa 20 miljoonaa dollaria (n. 15 miljonaa euroa).

Lähde: BBC News
Suomentanut: Puuris

Ei kommentteja: