torstai 30. joulukuuta 2010

Kysely

Uusi vuosi tuo mukanaan uusia kujeita, mutta mitäs jos ideat ovat vähissä? Aikaisemmin blogissa on julkaistu Viikon kuvat ja Remember The Time -juttusarjoja ja on ollut erittäin miellyttävää lukea teidän positiivista palautetta molempien sarjojen osalta, kiitos siitä!

Tällä hetkellä olemmekin kiinnostuneita siitä, mistä te haluaisitte jatkossa blogissa lukea. Tietysti uutisoinnit jatkuvat tuttuun tapaan, mutta nyt haetaan ideoita ensi vuoden läpi jatkuvaan juttusarjaan.

Toivomme teiltä suoria ehdotuksia uusista juttusarjoista sekä vastauksia tämän tyylisiin kysymyksiin:

Haluatko "Viikon kuvat" tai "RTT" -sarjan jatkuvan?
Tykkäätkö mieluummin lukea faktaa vai katsella kuvia?
Haluatko postauksia erilaisilla teemoilla; päättäisikö teemoista blogin tiimi vai haluaisitko vaikuttaa seuraavaan postaukseen aina jättämällä ehdotuksen edelliseen?


Vastaa kyselyyn kommentoimalla tähän viestiin: anonyymit laittakaa viestinne loppuun nimimerkki! Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan MJ-pelikorttipakka, joten nyt kannattaa vaikuttaa! Vastausaikaa on tammikuun loppuun asti ja helmikuun alussa ilmoitamme voittajan nimimerkin blogissa sekä pyydämme häntä ottamaan meihin yhteyttä.

(Kuvassa ylimpänä on pakan pahvinen kotelo kuvattuna molemmin puolin. Korteissa jokaisessa on eri kuva ja ne on helppo ja mukava säilyttää muovisessa suojakotelossa.)

Allekirjoittanut itse ei lupaudu postailemaan jatkossa ainakaan viikottain, mutta kuukausittainen tahti on tuntunut ihan kivalta. Mitään massiivisia kertapostauksiakaan ei olisi tarkoitus tehdä, mutta jos jatkossa joskus sellaisia on tulossa, niin olen kyllä mielelläni valmis ottamaan siihen oman aikani ja paneutumaan asiaan kunhan muilta kiireiltäni ehdin.

26 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mielestäni voit jatkaa samaan malliin :) hyvää tytötä on ainaki tähän asti tehty mutta kuvia voisi olla lisää ja kaikkia söpöjä mj hetkiä, esim. fanien kanssa (kun he ovat sekaisin nähdessään Mj:n yms:)))
(en osallistu korttipeli- kilpailuun:))

AJ kirjoitti...

Mun mielestä RTT-sarja on ollut tosi kiva :)) Sitä kannattas jatkaa ja sellasta et sinä päivänä ku joku levy on julkastu, äänestettäs levyn parasta biisii viikon. Ja voittajabiisi pistettäs blogiin :)) Kiitti hyvästä blogista!

Anonyymi kirjoitti...

Haluatko "Viikon kuvat" tai "RTT" -sarjan jatkuvan?
- Olisi kiva, jos "RTT" jatkuisi, sillä siihen olet laittanut oikeasti mielenkiintoista faktaa, jota en ole etukäteen tiennyt, ja kivat kuvat ovat aina iso plussa. Kaiken kaikkiaan "RTT" on tosi mielenkiintoinen ja tekee blogistasi omanlaisen. :)

Tykkäätkö mieluummin lukea faktaa vai katsella kuvia?
- Se vähän riippuu. Yleensä on tosi kuivaa lukea pitkää faktatekstiä ilman mitään kuvia, mutta toisaalta pelkät kuvatkin ovat melko tylsiä. Parempi olisi, jos saisi molempia lisättyä tasapuolisesti ("RTT" on hyvä esimerkki tästä). Jos kuitenkin olisi ihan pakko valita, niin sanoisin, että on parempi lukea tekstiä, sillä yleensä kuvat eivät tuo mitään uutta.

Haluatko postauksia erilaisilla teemoilla; päättäisikö teemoista blogin tiimi vai haluaisitko vaikuttaa seuraavaan postaukseen aina jättämällä ehdotuksen edelliseen?
- Teemat voisivat olla kivoja ja tuoda oman säväyksensä postauksiin. Minusta on parempi, että blogin tiimi päättää teemoista, sillä pidän yllätyksistä. :)


- e.o_cho

Piipa kirjoitti...

Kiitoksia jo hyvistä ja avartavista kommenteista, näitä lisää! :)

e.o_cho kirjoitti: "Kaiken kaikkiaan "RTT" on tosi mielenkiintoinen ja tekee blogistasi omanlaisen."

Hienoa kuulla, mutta haluan tarkentaa, että tämä blogi ei siis ole minun, olen vain yksi blogin kirjoittajista ja autan blogin oikeaa perustajaa, Mindraa, parhaani mukaan :) Halusin vain että krediitit menee oikein ;) Mutta eipä sitä aina ehkä tule katsottua postauksen alta pienellä präntillä lukevaa tekstin julkaisijaa, joten ymmärrän väärinymmärryksen :)

Anonyymi kirjoitti...

RTT -sarja on aivan mahtava! Toivoisin sen jatkuvan, koska mielestäni ne ovat mielenkiintoisia. Uutiset ja kuvat ovat hyvä osa blogia, koska ne tasapainottavat blogia kivasti.

Uudet teemat ovat myös hyvä idea, pidän myös yllätyksistä.

- ellanen

Anonyymi kirjoitti...

Ehdottaisin, että postaus rakennettaisiin aina jonkun biisin ympärille. Elävää kuvaa, kuvia, tapahtumia...
Postaukset erilaisilla teemoilla kuulostaa hyvältä.

Anonyymi kirjoitti...

Minusta viikon kuvat-sarja oli kivoin ja ne voisi tehdä taas teemoittain esim. joku valokuvaus sessio, tietty konsertti, musiikkivideo, tapahtuma tai miksi ei videoidenkin muodossa!
Faktaa on kiva lukea myös, joten sitä saa myös laittaa entiseen malliin.

Mindra kirjoitti...

MUISTAKAA ANONYYMIT laittaa nimimerkki viestinne loppuun, jos haluatte osallistua arvontaan!

Anonyymi kirjoitti...

Ensiksi täytyy sanoa, että tämä on kyllä ainakin Suomen paras MJ-blogi, kiitos siitä. Löysin tämän blogin vähän MJ:n kuoleman jälkeen ja olen lueskellut tätä ainakin parin päivän välein siitä asti. En tosin ole kertaakaan muistaakseni kirjoittanut/kommentoinut mitään juttuja. Muuten en seuraa mitään blogeja tämä on ainoa:)

Juu, "Viikon kuvat" ja "RTT" voisivat jatkua. Minä ainakin lukisin:)

Faktaa on kiva lukea. Varsinkin sellaisia "Tätä-eivät-monet-tiedä"-juttuja. JA KUVAT, älkää niitä vähentäkö. Olen katsellut näiltä sivuilta paljon itselleni ennen näkemättömiä kuvia. Esim. Jos Googlesta etsii, niin löytyy yleensä vain niitä "perus" kuvia. (Esim kuvia musiikkivideoista).

Blogin teemoista voisivat tekijät itse päättää, mutta mielestäni olisi hyvä, jos lukijat saisivat myös päättää/tehdä halutessaan juttuja (jotka te olisitte hyväksyneet...)

Olisi myös kiva jos tekisitte joku kerta Bubbles/muun eläin teeman ja sellaisen, missä olisi Michaelin sanomia lauseita/muita juttuja mitä hän on sanonut. (Miel. Suomen kielisenä...)

Bloginne on aivan ihana, ja näin nuorelle MJ-fanille valtava tiedonlähde.

-Kiitos-

(en osallistu kisaan)

Anonyymi kirjoitti...

Olen kanssa samaa mieltä että RTT on tämän blogin ehdottomin ykkös juttu!! Niinkuin myöskin viikon kuvat, toivottavasti vielä jatkuvat! Mielestäni sillä teemoituksella ei ole niin paljon väliä, mutta voihan se tuoda uutta "väriä" tänne (:
Kiitos mahtavasta blogista!!!!!

-tintti-

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Suomen parhaasta MJ-blogista ihan ensimmäisenä!

Viikon kuvat saisi ainakin jatkua, koska kuka nyt ei haluaisi rakasta Michaelia tuijotella! Kuvien lisäksi fakta ja kuvatekstit tuovat tarpeellista täyttöä postauksiin.

Eri teemat toisivat vaihtelua postauksiin ja pitäisivät yllä rakenteen. Jos tajuatte? Kuvia sieltä ja täältä on vähän sotkuista. Kuvia ajankohtaisiin tapahtumiin liittyen olisi kiva, Micahelin pukeutuminen ja OMA fashion, jne. Mielestäni ei saisi vältellä niitä kivuliaita asioitakaan vaan olisi kiva nähdä kuvia miten fanit ovat muistaneet Michaelia. Tai miten fanit ovat omistaneet huoneensa/talonsa Micahel memorabilialle. Eli voisi viedä ideaa vähän pidemmälle, ei pelkästään Michaelin kauniista naamasta kuvia ;D

Jos postauksen teemaan on saatavissa elävää kuvaa se auttaisi huimasti elävöittämään lukukokemusta!

Tiia

Anonyymi kirjoitti...

Itse rakastan löytää uusia hauskoja kuvia Michaelista! Joten mahdollisimman paljon kuvia!! :D :D
Tewette tosi hyvää työtä kiitos siitä!!
Terkuin: MJ-lover

Anonyymi kirjoitti...

Kannatan ehdottomasti aiemman kaltaisten juttusarjojen jatkoa, ne ovat olleet tämän blogin ylivoimaisesti parasta antia. Jotain albumien/yksittäisien biisien tai videoiden ympärille rakennettua lukisin mieluiten. Tai sitten teemoina vois olla eri "erat" eli J5, the Jacksons, 70-luvun loppu, Thriller-era, Bad-era, jne. Tai vielä yksi kiinnostava teema olisi esitellä kaikki kiertueet alkaen sieltä Destiny- ja Triumph-ajoista ainakin, jollei vaikka jo aikaisemminkin. Itseäni harmittaa aina, kun Michaelin varhaisempi ura tahtoo jäädä näissä blogeissa ja foorumeilla kovin vähälle huomiolle - ja se on kuitenkin koko megatähteyden kasvualustaa ollut. Sitä paitsi siltä ajalta on aivan mielettömän ihania biisejä loputtomiin, ja tämä aihe voisi antaa monelle uudemmalle fanille ihan uutta tietoakin :)
-Pipsa-

Anonyymi kirjoitti...

Hei olen pitänyt näistä sivuista tosi paljon, minun puolesta voi jatkaa samaan tyyliin, kuviakin on MJ:stä sopivasti mutta lisä ei olisi pahitteeksi.
terkuin Jane

Anonyymi kirjoitti...

UpDateja MJ:n lapsista voisi olla ainakin kerran pari kuukaudessa. :) muuten menee hyvin:)

Anonyymi kirjoitti...

Hei, mielestäni uudeksi blogisarjaksi olisi kiva jonkilainen "MJ-fanitavarat kautta aikoijen". Esiteltäisiin uusia fanituotteita, vanhoja ja harvinaisia fanituotteita. (En osallistu arvontaan, kortit on jo :D)

Satu81 kirjoitti...

Kuvat on kivoja, niitä lisää. Aina löytyy uusia kuvia, joita ei ole koskaan nähnyt. Myöskin RTT on ollut kiva, koska olet löytänyt koirjoitettavaksi juttuja, joista ei ole aiemmin tiennyt. Aina oppii jotain uutta idolistaan.

Mistä olette muuten löytäneet MJ-pelikorttinne??

Anonyymi kirjoitti...

Teette hyvää työtä! Kiitos siitä!!!
Tykkään molemmista paljon mutta kivoja olisivat jotkun jutut Michaselista. Jotka ovat vaikka tapahtuneet kauan sitten tai jotain hauskoja videoita liitettynä :D
Kiitti!
Ja oon Sofia

Anonyymi kirjoitti...

molemmat on kyllä kivoja mutta kannattaisi tehdä esim näin tammikuu:viikon kuvat helmikuu:RTT maaliskuu:viikon kuvat jne...jne... elokuussa ja kesäkuussa voisi pitää molemmat, Michaelin kunniaksi

-Jeba

Piipa kirjoitti...

Pelikortit eivät siis ole viralliset, vaan ne on löydetty eräästä tamperelaisesta korttipuodista, jossa on krääsää aina tauluista viinipullontelineisiin ja siltä väliltä :)

Anonyymi kirjoitti...

Minne tän blogin ylläpitäjä on menny kun ei oo kuukautee mitää uutta tullu :D ? where are you i need you!?

Mindra kirjoitti...

^ Hehe, blogin ylläpitäjät eivät ole kadonneet minnekään. Meitäkin harmittaa blogin hiljaisuus, mutta uusia Michaeliin liittyviä uutisia ei ole juuri viime aikoina ollut. Blogia päivitellään normaalisti aina, kun uutisia tulee - ei huolta. :)

Anonyymi kirjoitti...

Yksi kiva sarja voisi olla jotain lyhykäisiä tarinoita Opuksesta. Kaikilla, kun ei sitä kirjaa varmastikaan ole ja sisältää kivoja tarinoita. (En osallistu arvontaan)

oney kirjoitti...

Hyvin menee, jatka samaan malliin!

Mindra kirjoitti...

Arvonta on päättynyt ja kyselystä tehdyn postauksen löydät täältä. Mielettömän suuri kiitos kaikille palautteesta ja ehdotuksistanne, joita saa toki edelleenkin jättää!

Anonyymi kirjoitti...

Minulla olisi ehdotus tuleville päivityksille! haluaisin kamalasti kuulla ihmisten tarinoita, jos he näkivät joskus michaelin, livenä tai vaikkapa sattumalta. Miltä se tuntui, mitä michael ehkä sanoi tai reagoin! Sitä kautta me muut voisimme kuvitella ajatuksissamme, millaista se olisi! :) :)