tiistai 1. helmikuuta 2011

Kysely on päättynyt ja voittaja selvinnyt!

Kiitos todella paljon kaikille kyselyyn vastanneille! Saimme teiltä paljon hyviä ideoita, joita varmasti tullaan toteuttamaan ajan mittaan. Kaunis kiitos myös kehuista!

'Remember the time' ja 'Viikon kuvat' -postauksista on tykätty, joten ne varmasti tulevat saamaan jatkoa muodossa tai toisessa. Monet teistä toivoivat, että postaukset tehtäisiin tiettyjen teemojen ympärille ja eräskin toivoi, että teemoina voisi olla Michaelin uran eri aikakaudet aina Jackson5 ajoista lähtien. Kaikki kommentoijat ovat aika tasapuolisesti olleet sitä mieltä, että erilaisia kuvapostauksia halutaan jatkossakin faktaa unohtamatta. Ja yksi kommentoija muistutti, ettei niitä vaikeita ja surullisia asioitakaan kannata unohtaa, mikä on aivan totta.

Ainakin pari kommentoijaa ehdotti, että blogissa voitaisiin esitellä fanien tavaroita tai erilaisia fanituotteita ja tähän toiveeseen saatte vastauksen piakkoin, seurailkaa blogia! ;)

Hyvänä ideana heitettiin myös, että blogiin päivitettäisiin Michaelin lapsien kuulumisia ja kuvia, ja tätä pyrimme jatkossa toteuttamaan. Yksi päivitys onkin jo tehty tämän idean pohjalta, kiitos ehdotuksesta!

Blogin ylläpitäjät eivät kuitenkaan päivitä blogia työkseen vaan omalla vapaa-ajallaan, joten mihinkään kovin aikaa vieviin postauksiin emme varmaankaan ehdi paneutua. Eräs kommentoija ehdotti, että voisimme postailla tänne jotain lyhykäisiä tarinoita Opuksesta, koska varmaankaan kaikki blogin lukijat eivät omista kyseistä kirjaa. Idea on hyvä, mutta tarinoiden kääntäminen suomeksi on erittäin aikaa vievää, etenkään kun emme ole kääntämisen asiantuntijoita. Tietysti tarinoista voisi tehdä lyhyitä koosteita, joten emme sulje kokonaan pois tätäkään ideaa. :) Kemissä päin asuvat voivat käydä ihailemassa Opusta kirjaston musiikkiosastolla, josta uutisoimme aiemmin täällä.

Mutta nyt siihen mitä monet teistä ovat jo varmasti odottaneet, eli uuden Michael-pelikorttipakan onnellinen omistaja on:

ellanen

Otathan yhteyttä meihin laittamalla blogin sähköpostiin mindra(a)missdamitajo.com yhteystietosi korttipakan lähettämistä varten! Onnea voittajalle! :)

Ylläpito

Ei kommentteja: