keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Michael-albumi loppuvuoden myydyin

Vasta viikko sitten julkaistu Michael Jacksonin uuden Michael-levyn menestys osoittaa, että Popin kuninkaan musiikki kiinnostaa edelleen niin vanhoja faneja kuin uusia sukupolviakin.

Mediassa paljon kohuttu ja kehuttu albumi on loppuvuoden myydyin levy, ja se on myynyt tällä hetkellä yli kolme miljoonaa kappaletta sekä ylittänyt kulta- ja platinarajan 31 maassa.

Levy on saanut medialta ja musiikkikriitikoilta paljon arvostelua, mutta jotkut ovat kehuneet sitä jopa Jacksonin parhaimmaksi.

Mediat ja musiikkikriitikot ympäri maailmaa ovat odotetusti kirjoittaneet levystä ja mielipiteet ovat jakautuneet tasaisesti kahtia. Jos negatiivista sanottavaa löytyy paljon, myös positiivisia arvoita tippuu levylle päivä päivältä enemmän.

Michael on ensimmäinen täysin uutta, ennen julkaisematonta materiaalia sisältävä Michael Jackson –albumi yhdeksään vuoteen. Albumi jatkaa näin Sony Musicin ja Jacksonin yhteistä taivalta, jota on kestänyt jo 35 vuotta. Vuosiin on sisältynyt satoja miljoonia myytyjä levyjä, 13 listaykkössingleä, sekä yksi populaarikulttuurin merkittävimmistä teoksista, Thriller, joka on edelleen musiikin historian myydyin yksittäinen albumi yli 100 miljoonan kappaleen myynnillään.

Lähde: SuomiTV

Ei kommentteja: