sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Muistotilaisuus Forest Lawnissa

Tilaisuus alkoi noin neljäkymmentä minuuttia suunniteltua myöhemmin. Michaelin sisko Janet saapui paikalle ensimmäisenä tummiin pukeutuneena. Hän oli todella synkkä ja istuutui ensimmäiselle riville haudan eteen. Hän toi kimpun kukkia ja asetteli ne lähelle veljensä leposijaa.

Michaelin vanhemmat Katherine ja Joe olivat viettämässä hänen kuolemansa vuosipäivää Michaelin synnyinseudulla Gary Indianassa, kun taas Michaelin lapset olivat lomalla Havaijilla.

Noin 10-20 kolmen valkoisen tuolin riviä muodostivat pienen ryhmän. Michaelin hauta oli verhottu valkoisilla kukilla ja kolme kerubi-patsasta oli aseteltu eteen pitämään kruunua. Sarakkeella kerubien kanssa roikkui kehystetty valokuva perheestä.

Mausoleumin sisällä, valkoisten tuolien edessä, alustalla seisoi kaksi suurta potrettia Michaelista.

Michaelin siskonpoika Austin Jackson oli ensimmäinen perheenjäsen, joka puhui. Hän kertoi kasvaneensa rakastavien ihmisten ympäröimänä – Michael mukaanlukien – ja kuinka hän oppi niin paljon Michaelilta.

Seuraavaksi puhui Jermaine Jackson keskittyen perheen ja fanien velvollisuuteen huolehtia ja viedä eteenpäin Michaelin perintöä.

Tilaisuus loppui noin tunnin jälkeen. Lähtiessään Janet, Randy, Tito ja Jermaine vilkuttivat kirkuville ja kylttejä heiluttaville faneille. Helikopterit kiertelivät heidän yläpuolellaan, mutta muu media oli onnistuttu pitämään loitommalla.

Seremonia oli hyvän maun mukainen ja intiimi, se sisälsi surullisia hetkiä, mutta kaikenkaikkiaan tunnelma oli toiveikas. Kantavana ajatuksena oli Michaelin muiston ylläpitäminen niin perheessä kuin tulevien fanisukupolvien keskuudessa.

Lähde: X17Online

Ei kommentteja: