perjantai 19. maaliskuuta 2010

Rebbie Jackson: "Ikävöimme häntä niin paljon"

Rebbie Jackson katsoi isoa näyttöä hiljaa veljensä Randyn kanssa Beverly Hiltonin kansainvälisessä juhlasalissa, kun Oscar-gaalassa esitettiin tribuutti viime vuonna menehtyneistä Hollywoodin yhteisön jäsenistä. Sitten kuva hänen veljestään Michaelista esiintyi.

”Kun näin hänen kuvansa – se oli raskasta, se toi kyyneleet”, hän kertoi aikaisemmin tässä kuussa The Children Uniting Nations -varainkeräystilaisuudessa, jossa Rebbie teki harvinaisen julkisen vierailun veljensä Randyn kanssa ja vastaanotti 2010 Angel Award -palkinnon edesmenneen veljensä kunniaksi.

”Ikävöimme häntä niin paljon”, hän kertoi yleisölle, ”ja tiedämme, että te myös”.

Vastaanotettuaan palkinnon, Rebbie kertoi, että hänen oli backstagella pysähdyttävä hetkeksi ja koottava itsensä. ”Tulin erittäin tunteelliseksi jälkeenpäin”, hän sanoi. ”Mutta olin erittäin otettu ja iloinen oltuani osa tätä – Michael oli erittäin intohimoinen lapsien tarpeiden tukemisessa. Voi pojat, hän olisi rakastanut tätä”, hän sanoi hymyillen. ”Olen kiitollinen näille kaikille ihmisille”.

On kulunut yhdeksän kuukautta Jacksonin kuolemasta. Kysyttäessä miten he ovat suunnitelleet säilyttävänsä veljensä legendan, Rebbie vastaa, ettei se ole heidän huomionsa keskipiste.

”Me vain yritämme olla perhe ja saada itsemme selviytymään tästä kaikesta – se on ollut niin paljon”, Rebbie sanoi. ”Yritän vain pysyä positiivisenä. Michaelin lapset voivat hyvin”.

Lähde: People.com

Ei kommentteja: