keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Valokuvauskilpailun voittajat

Valokuvauskilpailu on ratkennut! Kiitos kaikille osallistujille. Voiton vei Hennan hauska otos, joka oli hienosti oivallettu ja sommitelmallisestikin kaunis kuva. Onneksi olkoon!

T: Mindra, Puuris & raati

1. Henna



"Poikaystäväni luuli, etten ole kotona, koska hän ei heti löytänyt minua. Olin minä, lukemassa kirjaa."


2. Reetta-Liina

"Ihan viime tingassa ajattelin omaksi ilokseni kuitenkin osallistua, vaikka vain muistellakseni Thriller liveä. ;) Tosiaan This is it -konsertti jäi väliin ja liputkin oli jo hommattu (kuten varmasti monella muullakin) , joten päätin mennä katsomaan Thriller liveä , edes hieman kompensoidakseni suurta surua ja kaipausta. Kaukana itse Thriller live oli Michaelin taidoista ja showsta, mutta ihan mukavaa oli kuunnella tuotantoa pitkästä aikaa laajemmaltikin.... Lähettämäni kuvan laatu ei ole päätähuimaava, mutta nostalgisuus onkin kuvassa pääpainossa (kuva täysin muokkaamaton), sillä tarkoituksena on, että katsojasta kuva näyttäisi aidolta livekeikalta otetulta otokselta :D Itseäni huvitti kuvaa tarkastellessani juuri se, kuinka paljon Michaelia shown päätanssija oikeasti muistuttaa! Moni tuttavani on tosiaan mennyt halpaan luullessaan, että kuva on oikeasti otettu Michaelin konsertista ..;) Enhän koskaan lopulta päässyt Michaelia ikinä livenä näkemään (Suomen konsertin aikoihin olin vasta 10 vuotias, eivätkä vanhempani fanaattisuuteeni oikein perustaneet) , joten hauska muisto tämäkin! :)"


3. MJJ in halloween party

"Kuvassa on minä itse. Kuva on ystäväni Halloween juhlilta. Ideani pukeutua Michaeliksi tuli ihan vain siitä että halusin tanssia juhlissa. Valot sammuksiin musiikki täysille ja tanssimaan. Idea oli siinä että ketään muuta ei erottanut muuta kuin minut (valkoisista vaatteista johtuen) ja he taputtivat tahdissa. Kuvassa on menossa Smooth Criminal. Kuva on pienehkö, johtuen siitä että minun piti leikata kaverini pois :P Älkää välittäkö meikeistä, olkaa kilttejä :D Verta suusta tosi ihanaa :D"

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja kuvia! :D

Anonyymi kirjoitti...

3. olisi pitänyt voittaa, eihän muissa ole mitään järkeä??

Mindra kirjoitti...

Kauneus on katsojan silmissä. :)