torstai 21. tammikuuta 2010

Earth Song 3-D-video Grammy-gaalassa

Tammikuun 31. päivä järjestettävässä Grammy-gaalassa nähdään ensi esityksenä 3-D-versio This Is It -tourille tehdystä Earth Song -lyhytelokuvasta. Yhdessä Michaelin version kanssa Earth Songin laulavat Celine Dion, Jennifer Hudson, Smokey Robinson, Carrie Underwood ja Usher, kaikki aikaisempia Grammy-voittajia ja suuria Michaelin ihailijoita.

"Tämä Earth Song -video oli Michaelille yksi konsertin tärkeimmistä osioista. Michael katseli videota kyynelsilmin viimeisissä harjoituksissa", muistelee Ken Ehrlich, Grammy-gaalan apulaistuottaja ja Michaelin pitkäaikainen ystävä.

3-D-esitys jää myös Grammy-gaalojen historiaan, sillä aikaisemmin vastaavaa ei ole nähty. Koko yleisölle Staples Centerissä jaetaan asiaan kuuluvat lasit, mutta myös kaikilla tv-katselijoilla on mahdollisuus nähdä video 3-Dnä, sillä CBS ja Target yhteistyössä jakavat eri puolilla maailmaa Target-liikkeissä miljoonittain ilmaisia 3-D-laseja 24.-31.1. välisenä aikana.

Tämän vuoden Grammy-gaala on järjestyksessään 52.

Ilmoittelemme blogissa myöhemmin, kun tiedämme milloin gaala mahdollisesti esitetään Suomen televisiokanavilla.

Lähde: MichaelJackson.com

3 kommenttia:

Piipa kirjoitti...

Tämä on kyllä jotain niin mahtavaa, että taas harmittaa olla suomalainen ja missata tää :(

Tai ite en ainakaan tiedä mikä toi Target on ja tuskin niitä liikkeittä täällä Suomessa on...

nooh, jos se joskus jollekin This It It blurayn neljännelle extended versiolle tulis lisämatskuina ;)

Anonyymi kirjoitti...

Älä muuta sano... ;(

Reetta kirjoitti...

Vitsit , toi on kyllä siisti! eipä sitä tullutkaan harjoiteltua sillon Suomen konserttien aikana, kun tv:stä näytettiin.....;) haha, tuli kelattua nauhat moneen kertaan eteen- ja taaksepäin! :D