perjantai 8. tammikuuta 2010

Michaelin kuolinsyytutkinta valmistui

Ajasta ikuisuuteen viime kesäkuussa siirtyneen viihdelegenda Michael Jacksonin kuolinsyytutkinta on viety päätökseen. Popin kuninkaan kohtaloksi muodostui akuutti Propofol-unilääkemyrkytys.

Jälkinäytöksenä saattaa olla se, että Jacksonin lääkäri tri Conrad Murray saatetaan asettaa syytteeseen huolimattomuudesta tai kuolemantuottamuksesta. Hän oli ollut paikalla, määrännyt Jacksonille mainittua unilääkettä, mutta unohtanut seurannan. Propofolin määrääminen unettomuudesta kärsineelle Jacksonille ei ollut sinänsä lainvastaista, vaikka kyseessä onkin sairaalalääke.

Tri Murray on palannut Houstoniin Teksasiin hoitamaan siellä sijaitsevan Armstrong-klinikan potilaita.

Lähde: Elisa.net

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toivon, että joku saadaan vastuuseen teosta, ja sehän on tuo Murray, tai mikä onkaan, mutta ilman sitä, Mike olis varmaan vielä tääll. Joten pakko on jotain tehdä.

Reetta kirjoitti...

Veikkaan ,että asia ei ole ihan niin mustavalkoinen... Tosin en kiellä, etteikö lääkäri olisi ollut huolimaton mutta luulen ikävä kyllä,että tuollaisella lääkeriippuvuudella tämä ( tai jotain muuta vastaavaa) olisi jossain vaiheessa joka tapauksessa käynyt :( hmm, se on kyllä aika suruliista,kun puhuttiin että michael olisi yrittänyt päästä lääkkeistä eroon ja siksi alentuneen toleranssin takia sai yliannostuksen.. nyt jälkeenpäin kun miettii ja katsoo videoita, niin onko michel tosiaan aina ollut jonkinmoisessa lääkepöhnässä varsinkin viimeaikoina? :S

Anonyymi kirjoitti...

Michaelin ihailija...
Tosiaan.. ajatuksia herättävä tuo juttu, mitä Reetta kirjoitti Michaelin halusta vieroittaa itsensä lääkkeistä.Itse näin myös tuon kyseisen lääkärin haastattelun Tv-ohjelmassa.Ja toinen ihmetys:Jos Michael käytti niin paljon lääkkeitä kuin annetaan ymmärtää, niin kuinka hän tosiaan oli kaikissa viime aikojenkin esiintymisissä aivan hyvässä kunnossa. Siitä meillä on esimerkkinä tuo This is it-leffa, joka oli kuvattu Lontoon keikkojen harjoituksista. Näin tuon elokuvan 3 kertaa ja koko ajan ihmettelin hänen loistavaa kuntoaan. Kyllä harmitti kun Lontoon liput muuttuivat pelkiksi lipuiksi-jotka ovat kyllä tosi makeita. Ikävä pysyy...

Anonyymi kirjoitti...

Ihan turhaa jossitella mitä olisi ehkä tapahtunut tulevaisuudessa. Sitä paitsi Tabloid junkien sanat on fanien jos kenen syytä pitää mielessä: "Just because you read it in a magazine or see it on the TV screen don´t make it factual"! Emme oikeasti tiedä lääkeriippuvuusasiasta kuin pienen pintaraapaisun.
Hyvä että asia tutkitaan kunnolla. Lääkärin osuus lienee vain osa kokonaisuutta mutta on se merkittävin lopputuloksen kannalta. Totta kai hän yrittää selittää asiat itsensä kannalta parhain päin, kukapa ei tuossa tilanteessa yrittäisi! Totuuden kanssa niillä sanomisilla ei ole välttämättä mitään tekemistä.

Anonyymi kirjoitti...

Mäkin tässä toivon, että lääkäri saa syytteen. Vaikka kyseessä ei olisikaan ollut murha ja se olisi ollut puhdas vahinko, niin kyllähän tämä nyt ammattitaidottomuudesta viestii. Tappo on tappo vaikka sitä miten katsoisi.

Ja vaikka Mike olikin lääkeriippuvainen, on hyvin mahdollista, että mies olisi joskus niistä lääkkeistä päässyt eroon, jos eläisi vielä. Mutta sitä on turha tosiaan enää tässä vaiheessa jossitella. Vaalitaan muistoja<3