keskiviikko 23. joulukuuta 2009

Viimeiset viikon kuvat vuonna 2009

Tämä vuosi on ollut meille MJ-faneille yhtä tunteiden vuoristorataa. Ensin saimme kuulla ilouutisen, että idolimme tekee comebackin. Niin monet jännittivät lippujen ostoa ja niin monet meistä ne liput saivat. Unelmamme oli toteutumassa: näkisimme vihdoin idolimme livenä. Sitten tuli kesäkuu ja suru, joka jatkuu vielä tähänkin päivään ja välillä tuntuu ettei se ikinä hellitä.

Tämä vuosi on kuitenkin loppumassa ja uusi vuosi alkaa pian, joka toivottavasti tuo lohtua tämän surun keskelle. Mutta niin kauan kuin me suremme ja muistamme, niin kauan Michael elää meidän keskellämme. Älkäämme siis ikinä unohtako häntä!

Viikon kuvia on ollut mukava tehdä ja ideoida. Kiitos kaikille positiivisesta palautteesta! Voi olla, että "viikon kuvat" eivät aivan samanlaisena jatku ensi vuoden puolella, mutta katsotaan mitä keksitään. ;)

Nyt kuitenkin on aika virittyä hartaaseen joulun tunnelmaan. Koska MJ oli Jehovan todistaja, ei hänestä paljon jouluisia kuvia löydy, joten liitimme loppuun mukavan jouluisen videopätkän.


OIKEIN HYVÄÄ, LÄMMINTÄ JA RAUHALLISTA JOULUA SEKÄ ONNELLISEMPAA UUTTA VUOTTA 2010! T: Piipa ja viikon kuvat :)

2 kommenttia:

julia kirjoitti...

Hyvät joulut sullekkin! Jeps, yhtä tunteiden vuoristorataa on tää vuosi ollu, ja tuntuu siltä ettei se suru oikeen hellitä ollenkaan.

hyvää joulua kirjoitti...

Super soaker!!!! Awww..<3

Oikein ihanaa joulua ja kiitokset blogista, sitä on ollut ilo lukea!
Toivottavasti Michael-aiheisia teemakuvia saamme nähdä jatkossakin, ei haittaa vaikka konsepti hieman muuttuisi tai niitä tulisi viikon sijaan harvemmin, kunhan ei vaan kokonaan lopu (ne on ollut tämän blogin suola).