lauantai 19. joulukuuta 2009

Tribuuttikonsertti on peruttu

Michaelin kunniaksi järjestettävä tribuuttikonsertti - joka piti alunperin pitää Wienissä, mutta siirrettiin Lontooseen sen jälkeen kun pääesiintyjät jäivät konsertista pois - on peruutettu.

Järjestäjät Jermaine Jacksonin johdolla peruuttivat konsertin, koska eivät saanet huippunimiä esiintymään näin lyhyellä varoajalla. Lontoon konserttia oli suunniteltu ensi kesälle ja se peruttiin koska järjestäjätaho on lopettanut toimintansa.

Lähde: msnbc
Suomentanut: Puuris

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Harmin paikka, ettei kukaan muukaan sitä sitten järjestä. Olisi ollut ihana nähdä konsertti Miken kunniaksi. ;____;

Satu kirjoitti...

Onko joku Opuksen tilannut saanut jo omansa? Ei ole vielä kuulunut luvattua Fedex:in lähetystunnusta, jolla voisi seurata tilausta ja eipä taida ehtiä ennen joulua, vaikka niin luvattiin... (tilasin hyvissä ajoin jo loka-marraskuussa)

Mindra kirjoitti...

Moni Opuksen tilaaja sai viime viikolla sähköpostiinsa viestin, jonka mukaan Opus-paketteja on lähtenyt viime torstaina matkaan ja niiden arvioitu saapumisaika on keskiviikko. Tiukille siis menee kerkeääkö jouluksi, mutta toivottavasti moni saa oman Opuksensa mahdollisimman pian. :)

Petra kirjoitti...

Mulle olisi tullut Fedexin lähetys jo viikko sitten, mutta en ollut kotona, nyt se odottaa että palaan matkalta! Vähänkö harmittaa...

Anonyymi kirjoitti...

Todella outoa, että ei Miken kunniaksi järjestä kukaan muu sitten konserttia, kun olihan Michael suuri nimi, vaikka ei olisikaan, niin silti. :s <33

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä se konsertti sieltä tulee ennemmin tai myöhemmin!