tiistai 8. joulukuuta 2009

Viikon kuvat

Tällä viikolla katsastamme keiden julkkisten kanssa Michael on muinoin törmännyt

7 kääpiötä, Hessu, Mikki ja Pluto :)

Cher

Henry "Fonzie" Winkler

Elisabeth Taylor, Liza Minnelli ja Whitney Houston

Jack Nicholson ja Ray Charles

Sylvester Stallone

Donald Trump

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nämä viikon teemakuvat on kyllä mainio idea :) Varsinkin kun yleensä on valittu semmoisia otoksia mihin vähän harvemmin törmää!

Keep up the good work!

JMP kirjoitti...

Aivan samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa!

Ihania kuvia taas jälleen kerran. Michael tottakai noissa julkimokuvissa aina se valovoimaisin! Lukemani mukaan kaikki julkkikset oli aina ihan "starstruck" ja sulaa vahaa Michaelin edessä. No sehän on tietysti selvä :)

JMP kirjoitti...

Hah, ja jopa Fonziekin näyttää "ei-coolilta", kun vieressä on Michael! :D

Piipa kirjoitti...

Hyvää palautetta satelee, kiitoksia vaan kovasti :)

Täytyy kyllä todeta, että viikon kuvien pyörittäminen on osoittautunut hankalaksi oman ajanpuutteen ja ideoiden vähenemisen vuoksi, joten tarkoituksena on ollut lopettaa viikon kuvien postailu tämän vuoden loppuun. Mutta koska palaute on ollut näin positiivista, niin katsotaan, jos teemaa saisi jollain tavalla edes jatkettua. Jos ei viikottain, niin ehkä kuukausittain vaihtuvat kuvasarjat tulevat jatkumaan blogissa. Katsotaan mitä ensi vuosi tuo tullessaan ;)

Anonyymi kirjoitti...

Joo, nämä teemakuvat ovat kyllä upea idea. :D Uskon, että on hankala keksiä aiheita ja löytää kuvia. Haha, jotenkin minua alkoi hymyilyttää tuo Michaelin ja Donald Trumpin kuva. :D En tiedä miksi.