keskiviikko 10. elokuuta 2011

Lapset lahjoittivat isänsä taidetta lastensairaalalle



Michael Jacksonin lapset nähdään harvoin julkisuudessa yhdessä, mutta nyt he lahjoittivat isänsä tekemiä taideteoksia losangelesilaiselle lastensairaalalle.

14-vuotias Prince, 13-vuotias Paris ja 9-vuotias Blanket saapuivat tilaisuuteen yhdessä isoäitinsä Katherine Jacksonin ja tätinsä LaToya Jacksonin kanssa. Lapset lahjoittivat Los Angelesin Lastensairaalalle 10 isänsä tekemää piirustusta, jotka ovat kaikki itsensä popin kuninkaan signeeraamia. Sairaala ripustaa teokset esille potilaidensa piristykseksi.

- Olen varma, että Michael ei olisi halunnut teoksiaan mieluummin miennekään muaalle, kuin tällaiseen sairaalaan lasten piristykseksi, LaToya sanoi.

Lahjoitettujen teosten joukossa on sarja luonnoksia erityisistä lapsilleen tarkoitetuista valtaistuimista. Mukana on mm. teokset nimeltä Parisin taikakeiju tuoli, Princen keisarintuoli ja George Washingtonin hyvää huomenta Blanket -tuoli. Lisäksi sairaala sai Sky Newsin mukaan piirustuksen Mikki Hiirestä ja Jacksonin esikuvasta, Peter Panista.

Jokainen lapsista signeerasi teokset isänsä nimen alle ja kirjoitti piirrustuksiin sydämellisen viestin isälleen.

- Isäni taide ja musiikki saa kaikki aina onnelliseksi. Rakastan sinua, isä, kirjoitti Blanket Jackson, joka oli pukeutunut valkoisiin sukkiin ja tummiin nauhattomiin kenkiin ja oli sitonut hiuksensa ponihännälle tuoden mieleen Michael Jacksonin tyypillisen tyylin.

Teokset lahjoitti Brett Livingstone-Strong, taiteilija ja Michael Jacksonin ystävä.

Lähde: Ilta-Sanomat

Ei kommentteja: