torstai 30. kesäkuuta 2011

Conrad Murray: Michael aiheutti itse kuolemansa

Conrad Murray on pyytänyt tuomarilta, että Michael Jacksonin isän, Joen, kanne häntä vastaan hylättäisiin. Murrayn mukaan hänellä ei ollut mitään tekemistä kuoleman kanssa, vaan Michael Jackson otti lääkkeen itse. Joe-isän kanne käsittelee epäoikeudenmukaista kuolemaa.

Jackson kuoli Propofol-lääkkeen yliannostukseen kaksi vuotta sitten. Murray oli samaan aikaan Jacksonin kotona. Murrayn puolustuksen mukaan Jacksonin kuolinpäivänä Murrayllä ei ollut harmainta aavistustakaan siitä, että Jackson otti lääkettä.

Alkuperäisessä kanteessa Murraytä syytetään siitä, ettei hän antanut pelastushenkilökunnalle tietoja Jacksonin hoitohistoriasta sekä siitä, että hän myönsi antaneensa kolmea lääkettä, muttei maininnut Propofolia missään vaiheessa. Kanteen mukaan Murray antoi myös ristiriitaisia lausuntoja poliisille Jacksonista ja hänen ottamistaan lääkkeistä.http://www.blogger.com/img/blank.gif

Murrayllä on niskassaan myös toinen oikeusjuttu Jacksoniin liittyen. Häntä syytetään Michael Jacksonin kuolemantuottamuksesta. Oikeuskäsittelyn aloituspäivä selvinnee heinäkuun aikana.

Lähde: The Voice

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

NAURAN.LOL.