sunnuntai 15. elokuuta 2010

Odotatko innolla uutta albumia?

Nyt lähti blogissa käyntiin pitkästä aikaa uusi äänestys! Olisi mielenkiintoista kuulla mitä mieltä te lukijat olette uuden albumin julkaisusta. Onko mielestäsi väärin, että ennenkuulemattomia kappaleita julkaistaan arkistoista vai etkö millään malttaisi odottaa saavasi albumia käsiisi?

Äänestys löytyy sivupalkista ja halutessasi voit myös perustella valintaasi enemmän kommenttiboksissa.

Kiitos jo etukäteen kaikille äänestäneille.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Itse ainakin odotan uutta albumia. Kuten aikaisemminkin olen sanonut, niin Mike olisi varmasti iloinen siitä, että hänen musiikkinsa pidetään elossa. Vaikka hän olikin perfektionisti, niin sille, ettei niitä kappaleita ole ennen julkaistu, voi oilla montakin syytä. Esimerkiksi yksinkertaisesti se, etteivät ne mahtuneet mukaan. Meinasihan Smooth criminal jäädä myös pois.

Anonyymi kirjoitti...

Samaa mieltä oon!

Anonyymi kirjoitti...

phijaMeijän Maikkelin perfektionismiin saa olla tyytyväinen, niin teen itsekin leffoja ja musiikkia tekiessäni!! Vaan hänet on jo näytetty arkisin ottein This is it-leffassa, ilman esiintymispukuja, sekä lökäreissä, harkkavaatteissa..Joten korkattuhan on jo siinäkin täydellisyys pois, mutta inhimmillisyys tuli ja sehänse vasta kaikkein parasta on!!

Anonyymi kirjoitti...

Jeps, Jackson oli perfektionistien perfektionisti enkä tiedä mitä mieltä olisi jos keskeneräiset kappaleet julkaistaisiin. Tässä kohtaa oma uteliaisuus ja halu kuulla mitä tahansa Michaelin "uutta" musiikkia vie kyllä voiton.

Ja Michaelhan on sanonut ettei ole koskaan tyytyväinen mihinkään, eli ei varmaan aina ollut valmiisiinkaan tyytyväinen ;) Ja Miken ollessa kyseessä keskeneräisetkin biisit kuulostaa luultavasti niiiin hyvältä ettei siinä ketään häpäistä. Musiikki elää!

Anonyymi kirjoitti...

Odotan kauheasti uutta albumia:) kyllä uskon ettei niiden julkaisemisessa ole mitään pahaa. Joku jo taisikin sanoa että mikehan jätti lapsilleen perinnöksi ennen julkaisemattomia kappaleita joten kait hän sitten halusi niiden julkaisua:D Ja muuten marraskuussa tulee myös se Michael Jackson tanssipeli:D

Anonyymi kirjoitti...

Kaipaan häntä niin paljon että olen iloinen jos ssaan kuulla jotain hänestä (siis sellaista mitä vielä ei ole ollut) näin hän jollain tapaa ELÄÄ. Ja kaikki näkevät kuinka taitava hän oli musiikin saralla :) MJ rulaa!

Anonyymi kirjoitti...

MJ FOREVER!

Anonyymi kirjoitti...

Samaa mieltä teidän kaikkien kanssa! :)Mikään Michael Jacksonin kappale ei_voi_olla_huono! :)

Anonyymi kirjoitti...

Odotan... TODELLA innolla!!! Eikä sen julkaisussa minusta ole mitään väärää tai tyhmää, Michael on luonut niin paljon julkaisematonta musiikkia, olisi sääli jos ne jäisi yleisöltä ja faneilta kuulematta! Eiköhän Michael halua itsekin julkaista kyseisen albumin ;)