lauantai 3. huhtikuuta 2010

Janet Jackson Oprah Winfreyn showssa



Janet Jackson vieraili Oprah Winfreyn Showssa ja puhuu haastattelun alussa Michaelista sekä kertoo lasten voivan hyvin. Lisää uutisia Suomeksi Janetista löydät täältä.

Janet Jackson puhuu harvoin perheestään julkisesti, mutta Oprah Winfrey sai hänet avautumaan. Janet myönsi tv-haastattelussa, että koko perhe tiedosti viime kesänä kuolleen Michael Jacksonin lääkeriippuvuuden.

- Monet uskovat, että kielsimme koko asian, mutta totuus on, että yritimme puuttua tilanteeseen useita kertoja, Janet sanoi.

Janetin mukaan perhe teki kaikkensa auttaakseen Michaelia.

- Hän itse kielsi koko asian.

- Joskus jouduin poistumaan huoneesta, sillä en kestänyt katsoa häntä. Olen nähnyt monissa ihmissuhteissani riippuvuuksia ja niiden todistaminen on vaikeaa. Mutta tunnistan riippuuvuudet nopeasti, sillä olen joutunut käsittelemään niitä niin paljon elämässäni, Janet avautui.

Janet näki veljensä viimeisen kerran kuukautta ennen tämän kuolemaa. Hän kuuli ensimmäiset uutiset Michaelin sairastumisesta ollessaan kotonaan New Yorkissa.

- Hän oli todella laiha ja me kaikki tiesimme, että hänellä oli ongelmia.

Janet Jackson ja perhe käsittelevät Michaelin kuolemaa yhä päivittäin.

- Sitä on todella vaikea uskoa todeksi. Ei mene päivääkään, etten ajattelisi sitä.

Janet sanoi myös, ettei pysty vielä katsomaan veljensa kuvia tai kuunteleman tämän musiikkia. Hän on kuitenkin palannut muistossa lapsuusaikaan, jolloin hän oli läheinen veljensä kanssa.

- Vietimme kaikki päivät yhdessä. Katson joskus kaunista lapsuuden ajan kuvaa, jossa olemme yhdessä. Se vie minut paikkaan jota ikävöin, hän kertoi CNN:n mukaan.

Lähde: Iltalehti.fi

Ei kommentteja: