keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Cirque du Soleil tekee Michael Jackson -show'n

Kanadalainen uuden sirkuksen edelläkävijä Cirque du Soleil tekee show'n Michael Jacksonista. Ensi vuoden lopulla Las Vegasissa ensi-iltansa saavassa esityksessä kuullaan viime vuonna kuolleen popin kuninkaan musiikkia.

Michael Jackson -show'n toteuttaminen tuli mahdolliseksi sen jälkeen, kun Cirque du Soleil teki asiasta sopimuksen edesmenneen artistin perheen kanssa.

- Perheemme on innoissaan, että Cirque du Soleil kunnioittaa poikaani tällä tavoin, sanoo popin kuninkaan äiti Katherine Jackson.

Ohjelma nahdään ensimmäistä kertaa ensi vuoden lopussa Las Vegasissa ja tarkoituksena on, että show'ta esitetään siellä pysyvästi vuoden 2012 lopulta lähtien. Cirque du Soleil -ryhmän mukaan show tarjoaa faneille Michael Jacksonin konserttien kaltaisen elämyksen.

- Tämä projekti on luovalla tasolla äärimmäisen haastava. Uuden teknologian avulla luomme sellaisen Cirque du Soleil -elämyksen, jollaista emme ole aiemmin tehneet, sanoo ryhmän perustaja Guy Laliberté.

Cirque du Soleil on tehnyt aiemminkin esityksiä, joissa käytetään tunnettujen muusikoiden musiikkia. Viva Elvis -tuotannossa kunnioitettiin Elvistä ja Love-show'ssa oli puolestaan mukana The Beatlesin hittejä.

Lähde: YLE Uutiset

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Upea kunnianosoitus Michaelille. Mukavaa myös että olet työskennellyt tämän blogin parissa jo yli vuoden ajan, muistan vielä kun vasta aloittelit blogin tekemistä.

Mindra kirjoitti...

Huh, jännä kyllä miten aikaa menee. Hassua ajatella, että blogin perustamisesta on tosiaan jo vuosi! Mahtava kuulla, että löytyy lukijoita, jotka ovat seuranneet alusta asti. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kuulinkohan oikein videolta että tuo esitys kiertää maailmaa ja sitten jää Las Vegasiin?

Tulisipa Suomeenkin, siinä yhdistyisi loistavasti haluni nähdä Cirque du Soleil ja vielä MJn musiikki! :D

Anonyymi kirjoitti...

TIEDOKSI KAIKILLE MICHAEL JACKSONIN FANEILLE!

Idolimme menehtyi sydänkohtaukseen viime kesänä 25.6. Voisimme järjestää hiljaisen kunnianosoituksen rakkaamme muistoksi 25.6. - 26.6. 2010.
Ideana on, että fanit ostaisivat valkoisen paidan ja kirjoittaisivat siihen mustalla tussilla " R.I.P Michael Jackson King of Pop 29.8.1958 - 25.6.2009" Paitaan voi myös lisätä mitä tahtoo idoliin liittyen.
Kyseisinä päivinä 25. ja 26.6. pyytäisimme faneja pukeutumaan tähän paitaan ja muuten mustiin vaatteisiin.
Olisimme kiitollisia jos saisitte mahdollisimman monta fania osallistumaan tempaukseen. Levittäkää tätä viestiä mahdollisimman paljon kaikille MJ:n faneille joita tiedätte. ( myös Facebookiin, kiitos!) Tavoitteenamme on saada tähän mahdollisimman moni mukaan, ja näyttämään, että välitämme edelleen Michaelista. Vaikka ette saisikaan levitettyä tätä viestiä, olkaa kilttejä ja käyttäkää ainakin itse kyseistä paitaa ja mustia vaatteita, jos siis olette MJn faneja. Kiitos!