torstai 6. tammikuuta 2011

Lapset näkivät isänsä kuolinhetkellä

Michael Jacksonin lapset näkivät isänsä viimeiset hetket, kertoo Sky News.

Jacksonin henkivartija Alberto Alvarez kertoi keskiviikkona oikeudessa, että Jacksonin kuolinhetkellä huoneessa oli hänen lisäkseen Jacksonin henkilääkäri Conrad Murray. Kun Murray yritti elvyttää tuupertunutta poptähteä, paikalle ryntäsi Jacksonin tytär Paris ja poika Prince.

- Olin soittamassa hätäkeskukseen, kun lapset tulivat sisään, Alvarez kertoi oikeudessa.

Hätääntynyt Paris huusi isäänsä ja alkoi itkeä nähtyään Michaelin makaavan elottomana lattialla.

34-vuotiaan henkivartijan mukaan Murray käski häntä poistamaan lapset paikalta. Alvarez ohjasi lapset pois huoneesta. Lisäksi henkivartija todisti, että ennen ambulanssin tuloa Murray pyysi tätä piilottamaan lääkeaineita ruskeaan kangaslaukkuun.

Henkivartijan lausunto voi olla vahvistava todiste syytteisiin, jonka mukaan Murrayn toiminta oli syy poptähden kuolemaan. Henkilääkäriä syytetään todisteiden piilottamisesta ja viivyttelystä avun soittamisessa. Lisäksi syyttäjän mukaan Murray annosteli Jacksonille kuolettavan määrän rauhoittavia lääkkeitä.

Murray kiistää syytteet.

Lähde: Iltasanomat

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihan kamalaa! :< toivottavasti lapsille ei jää mitään traumoja

Piipa kirjoitti...

Eiköhän isänsä kuoleman muista ikuisesti, oli kuolinhetkellä paikalla tai ei. :( Kamala tilanne perheelle ja lapsille vielä kestää tämä oikeudenkäyntiruljanssi. Itse en henkilökohtaisesti kovin tarkkaan jaksa seurata tilannetta, mutta pyritään päivittelemään blogiin näitä juttuja kumminkin.