maanantai 23. maaliskuuta 2009

Michael haluaa adoptoida Lontoon-keikkojensa yhteydessä


Popin kuningas Michael Jackson haluaisi adoptoida lapsen. The Daily Starin mukaan Jackson on suunnitellut, että adoptio tapahtuisi laulajan Lontoon-keikkojen yhteydessä myöhemmin tänä vuonna. Jackson esiintyy useissa konserteissa Lontoon 02 Arenalla heinäkuusta alkaen.

Adoptioasiaa Jacksonin on tarkoitus valmistella lomallaan, jonka hän aikoo pitää ennen konsertteja. Laulaja on tulossa tutustumaan Britanniaan ja totuttelemaan aikaeroon ainakin kolme viikkoa ennen konserttisarjansa alkua.

Jacksonilla on ennestään kolme lasta: 11-vuotias Prince Michael I ja 10-vuotias Paris Katherine lyhyestä avioliitosta Deborah Rowen kanssa sekä 5-vuotias Prince Michael II, jonka äidin nimeä ei ole kerrottu julkisuuteen.

Ensi vuoden helmikuulle ulottuva noin 50 konsertin This Is It -sarja on Michael Jacksonin, 50, ensimmäinen julkinen esiintyminen kohua aiheuttaneiden hyväksikäyttöoikeudenkäyntien jälkeen.

Konsertit myytiin pari viikkoa sitten loppuun ennätyksellisen nopeasti. Kaikkiaan konsertteihin myytiin yli miljoona lippua.

Lähde: Helsingin Sanomat

Ei kommentteja: